9900K ve 2080 Ti sisteme Mojave kurulumu

serafinmartines

Decapat
Arkadaşlar uzun zamandır çalışıyorum. Biraz para biriktirdim ve sistem topladım. Elimde Alienware AREA-51 R2 kasası vardı. İçine topladım parçaları çok tatlı oldu. Ama şu an deli gibi Mac kurmak istiyorum bu makineye. Hiç anlamıyorum bu işlerden. Bana yardımcı olacak arkadaş varsa telefonumu vs verebilirim. İzmir'de varsa görüşelim. Yeter ki kullanayım şu Hackintosh'u

Hocam ekran kartı yüzünden yapamazsınız diye düşünüyorum, benim de bir bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yanlış anlamayın ama madem Hackintosh kullanmak istiyorsunuz bu kadar, neden bir normal mac almadınız merak ettim? Sonuçta bunu onun için kullanacaksınız anladığım kadarı ile. Yani bu kadar fanteziye gerek yoktu kanımca.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'da 2080Ti'ı devre dışı bırakıp 9900K'daki iGPU'yu kullanarak Big Sur bile deneyebilirsin, kesinlikle Catalina kurabilirsin. 9900K ile BIOS ayarları, kurulum aşaması ve kurulum sonrası iGPU tanıtmak için bu videoya bakabilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

OpenCore'da iGPU tanıtmak daha farklı olduğundan, Clover Catalina kurmanı tavsiye ederim.

OpenCore ve Clover nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…