Çözüldü %99'da takılan Windows DVD'si kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gslr1peace

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün Windows 8.1 Embedded İndustry Pro'yu DVD'ye yazıyordum. %99'a kadar geldi en sonunda burning procces failed dedi. DVD'nin içinde iso dosyası kadar dolu alan gözüküyor. Şimdi bu DVD format DVD'si olmuş mudur ? Yoksa artık kullanılamaz mıdır ?

(Ayrıca yazma işlemini Windows 7 USB DVD download tool ile yaptım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
JaroxJamaica'nın da dediği gibi sağlıklı olmaz. USB belleğin varsa Rufus ile yazdırıp format atabilirsin. Hem de DVD'den daha hızlı format atabilirsin.

Bir sorum var. Acaba anakartın işletim sistemimize bir etkisi olur mu? Yani Gigabyte G41M Combo kullanıyorum. Açıklamalarında Windows 7/Vista/XP desteği yazıyor Windows 8.1 destekli yazmıyor. Bilgisayarim Windows 8 ve üzerini desteklemiyor mu oluyor ?

Bir sorum var. Acaba anakartın işletim sistemimize bir etkisi olur mu? Yani Gigabyte G41M Combo kullanıyorum. Açıklamalarında Windows 7/Vista/XP desteği yazıyor Windows 8.1 destekli yazmıyor. Bilgisayarim Windows 8 ve üzerini desteklemiyor mu oluyor ?
Hocam Windows 8 ve üstünü destekliyor kart biraz eski olduğu için yazılmamıştır dert etme.

Eğer kritik bir bölümde hasar oluşmamışsa sorun olmayacaktır.
Açıklamalarında Windows 7/Vista/XP desteği yazıyor Windows 8.1 destekli yazmıyor. Bilgisayarim Windows 8 ve üzerini desteklemiyor mu oluyor ?
Destekler merak etme. Ancak sürücüleri kendi sitelerinden indirin.

JaroxJamaica'nın da dediği gibi sağlıklı olmaz. USB belleğin varsa Rufus ile yazdırıp format atabilirsin. Hem de DVD'den daha hızlı format atabilirsin.
Usb bellek ile Rufus yazılımını kullanarak yaz.
İlle DVD kullanacam dersen eğer yazdırma hızını en düşük ne ise ona getir.
Bende USB ile format atmak istiyorum. Fakat boot ettikten sonra siyah ekranda kalıyor. Yeni bir DVD alıp ona yazdıracağım. Peki hangi programla yazdırmalıyım ?

USB bellek olarak Sandisk hariç hepsini kullanabilirsin. :)
DVD'ye yazmak için "Ashampo Burning Studio" kullan ve yazdırma hızını 2x yap.

USB bellek olarak Sandisk hariç hepsini kullanabilirsin. :)
DVD'ye yazmak için "Ashampo Burning Studio" kullan ve yazdırma hızını 2x yap.
Teşekkürler. Nasıl yazdıracağımız ile ilgili bir rehberi var mı bu programın ? Programı kurdum yarın yazdıracağım yanlış bir şey yapmayayım.

DVD'ye yazdırdım. CD/DVD'den başlattım. Bir tuşa basın diyor bastıktan sonra normal Windows açılıyor. Sanırım bir bilgisayarcıya götürüp attırmak zorunda kalacağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı