9'Dan 10'a geçiş için kaynak önerisi

MithatY28

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Hukuk Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu yıl 9. sınıftan 10. sınıfa geçiyorum. Okulların açılmasına son 1 ay kaldı ama neyin ne olacağı hala kesin değil. Bu sebepten ben şimdiden 10. sınıfa çalışmak istiyorum. Hem konu anlatımlı hem de soru çözümlü bir kaynak önerirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Ben de 10. sınıfa geçiyorum. Senin kadar hevesli olsam bana yeter, önceden 10. sınıfa hazırlanmak...

Annem ameliyatlı ama çalışıyo. Babamda cezaevinde aga. Bi ablam bi ben varız annemin yanında evde tek erkek olarak iyi yerlere gelmek istiyorum anneme yaşayamadığı hayatı yaşatmak için.

Annem ameliyatlı ama çalışıyo. Babamda cezaevinde aga. Bi ablam bi ben varız annemin yanında evde tek erkek olarak iyi yerlere gelmek istiyorum anneme yaşayamadığı hayatı yaşatmak için.
Helal olsun size. Hayırlı bir evlatsınız. Eminim, siz güzel yerlere geleceksiniz. Çabanıza hayran kaldım. Aileniz sizinle gurur duyacak.

Daha geçen sene 10. sınıf okumuş olarak sana bir kitap önerisinde bulunmayacağım. Daha erken ve şimdiden kasmaya gerek yok. Konuları öğren yeter dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…