9K tablet önerisi

ayral7272

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Öğrenciyim. Bu sene sınava hazırlanacağım yani genel olarak video izleme vs için kullanacağım ama ara sıra oyunda oynarım. Tabii ki daha düşük fiyatlı olması daha iyi ama önerilerinize göre bütçeyi bir iki bin TL daha arttırabilirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba tekrardan biraz araştırma yaptım da kalemi ayrı alıp tableti ayrı alsam daha mantıklı olmaz mı örneğin Honor Pad 9 ya da redmi pad Pro daha iyi olmaz mı ya da siz ne önerirsiniz?

Ya da kalemsiz sorsam ne önerirsiniz

Honor Pad 9 ve Redmi Pad Pro yerine şahsen ben tercihimi Huawei tarafında kullanırdım. İşlemcisi daha güçlü ve arayüz olarak daha iyi.

Honor Pad 9 ve Redmi Pad Pro yerine şahsen ben tercihimi Huawei tarafında kullanırdım. İşlemcisi daha güçlü ve arayüz olarak daha iyi.

Hocam yalnız dikkat ederseniz arada 2 bin 3bin TL bir fiyat farkı var bir de Huawei'nin işletim sistemi sorun olmaz mı?

Hocam yalnız dikkat ederseniz arada 2 bin 3bin TL bir fiyat farkı var bir de Huawei'nin işletim sistemi sorun olmaz mı?

Aradaki 2-3K farkı veremeyecekseniz Honor Pad 9 alın. Şu an fiyatı uçmuş durumda normalde 8K gibi fiyatlara bulunabiliyor. Redmi Pad Pro arayüz olarak ve genel olarak sorunlu olduğu için önermem. Dediğim gibi oyunda oynayacağınız için Huawei almak daha mantıklı çünkü Huawei'nin işlemcisi daha güçlü. Kısacası bütçe çıkarsa Huawei çıkmazsa Honor pad 9. (Honor pad 9'un fiyatının düşmesini bekleyin.)

Peki hocam teşekkürler peki son olarak peki huaweinin düşmesini bekleyeyim mi yoksa bu mudur minimum fiyat çünkü şu an en düşük 11 bin 500 TL var ama o kadar bütçe çıkarırım (yada başka öneriniz var mı)

Huawei düşerse Max 10K'ya kadar falan düşer. 1 hafta daha beklemenizi öneririm. Fiyatı düşmezse alın. Başka önerim yok.

Huawei düşerse Max 10K'ya kadar falan düşer. 1 hafta daha beklemenizi öneririm. Fiyatı düşmezse alın. Başka önerim yok.

Kusura bakmayın tekrar tekrar rahatsız ediyorum peki bütçeyi 15 bintlye çıkarsam da hala en mantıklı o mudur

*Sim kart yuvası olursa daha iyi ama şart değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…