Leofold Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #21 Tester kutulu Le Male Le Parfum ve Le Male Elixir 3bin liraya satılıyor. Afnanı nasıl 2.5'e satarlar çıldırmalık. Kimyager Ahmet bence de iyi seçim olur. Bu arada Karaköy Dose mağazasını da tavsiye ederim Kurşunlu Han'da.
Tester kutulu Le Male Le Parfum ve Le Male Elixir 3bin liraya satılıyor. Afnanı nasıl 2.5'e satarlar çıldırmalık. Kimyager Ahmet bence de iyi seçim olur. Bu arada Karaköy Dose mağazasını da tavsiye ederim Kurşunlu Han'da.
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 1 Ağustos 2025 #22 Leofold dedi: Tester kutulu Le Male'le Parfum ve Le Male Elixir 3bin liraya satılıyor. Afnanı nasıl 2.5'e satarlar çıldırmalık. Kimyager Ahmet bence de iyi seçim olur. Bu arada karaköy DOS'e mağazasını da tavsiye ederim kurşunlu Han'da. Genişletmek için tıkla... Dose'da güzel muadil olarak bir de badem fragrance var. Deneme fırsatım olmadı ancak memo gibi markaların ürünlerini satıyolar ve herkeste yok sanırım memo.
Leofold dedi: Tester kutulu Le Male'le Parfum ve Le Male Elixir 3bin liraya satılıyor. Afnanı nasıl 2.5'e satarlar çıldırmalık. Kimyager Ahmet bence de iyi seçim olur. Bu arada karaköy DOS'e mağazasını da tavsiye ederim kurşunlu Han'da. Genişletmek için tıkla... Dose'da güzel muadil olarak bir de badem fragrance var. Deneme fırsatım olmadı ancak memo gibi markaların ürünlerini satıyolar ve herkeste yok sanırım memo.
Leofold Picopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #23 Hocam Memo'nun çok ürünü var muadilciler de nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Ama tüm Leather serisi vardı mesela Dose'da. Yorumum yok ama onlarda.
Hocam Memo'nun çok ürünü var muadilciler de nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Ama tüm Leather serisi vardı mesela Dose'da. Yorumum yok ama onlarda.
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 1 Ağustos 2025 #24 Leofold dedi: Hocam Memo'nun çok ürünü var muadilciler de nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Ama tüm leather serisi vardı mesela Dose'da. Yorumum yok ama onlarda. Genişletmek için tıkla... Anladım belki güzel yapıyolardır. Ben bir süre tamarindo aramıştım çünkü.
Leofold dedi: Hocam Memo'nun çok ürünü var muadilciler de nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Ama tüm leather serisi vardı mesela Dose'da. Yorumum yok ama onlarda. Genişletmek için tıkla... Anladım belki güzel yapıyolardır. Ben bir süre tamarindo aramıştım çünkü.