Mertsfgh Hectopat Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 289 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar bugün bilgisayarı Norton Power Eraser ile taratırken böyle bir dosya buldu. Aslında 30 tane buldu ancak 29'u benim bildiğim Unity dosyaları ancak bu dosya ne bilmiyorum. Bu dosyayı konumuna gidip silersem bir şey olur mu?
Arkadaşlar bugün bilgisayarı Norton Power Eraser ile taratırken böyle bir dosya buldu. Aslında 30 tane buldu ancak 29'u benim bildiğim Unity dosyaları ancak bu dosya ne bilmiyorum. Bu dosyayı konumuna gidip silersem bir şey olur mu?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 31 Temmuz 2020 #2 Mertsfgh dedi: Bu dosyayı konumuna gidip silersem bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... İlk olarak konumunu bul da gerisi kolay. Tespit edince VT ie tarat sonucu paylşa bakarız.
Mertsfgh dedi: Bu dosyayı konumuna gidip silersem bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... İlk olarak konumunu bul da gerisi kolay. Tespit edince VT ie tarat sonucu paylşa bakarız.