Muhammet5444 Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 172 24 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, PUBG Mobile'ı GameLoop'a kurunca çok kasıyor ama PhoenixOS'a kurunca kasma sorunu düzeliyor. Fakat bu sefer de eşleştirmiyor. GameLoop'ta kasma sorununu nasıl düzeltebilirim? İşlemci: AMD A-12 9720p. Ekran kartı: AMD Radeon R7 M440. RAM: 8 GB. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2021
Arkadaşlar, PUBG Mobile'ı GameLoop'a kurunca çok kasıyor ama PhoenixOS'a kurunca kasma sorunu düzeliyor. Fakat bu sefer de eşleştirmiyor. GameLoop'ta kasma sorununu nasıl düzeltebilirim? İşlemci: AMD A-12 9720p. Ekran kartı: AMD Radeon R7 M440. RAM: 8 GB.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 28 Mayıs 2021 #2 Bios tan sanallaştırma teknolojisini aktif ederseniz güzel fps farkı olur. Ayarları gözden geçirip ideal seçenekleri seçmeniz faydalı olabilir.
Bios tan sanallaştırma teknolojisini aktif ederseniz güzel fps farkı olur. Ayarları gözden geçirip ideal seçenekleri seçmeniz faydalı olabilir.
Muhammet5444 Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 172 8 Haziran 2021 #3 Mr. Ahmedov dedi: BIOS'tan sanallaştırma teknolojisini aktif ederseniz güzel FPS farkı olur. Ayarları gözden geçirip ideal seçenekleri seçmeniz faydalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler hemen deneyeceğim. Mr. Ahmedov dedi: BIOS'tan sanallaştırma teknolojisini aktif ederseniz güzel FPS farkı olur. Ayarları gözden geçirip ideal seçenekleri seçmeniz faydalı olabilir. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı maalesef.
Mr. Ahmedov dedi: BIOS'tan sanallaştırma teknolojisini aktif ederseniz güzel FPS farkı olur. Ayarları gözden geçirip ideal seçenekleri seçmeniz faydalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler hemen deneyeceğim. Mr. Ahmedov dedi: BIOS'tan sanallaştırma teknolojisini aktif ederseniz güzel FPS farkı olur. Ayarları gözden geçirip ideal seçenekleri seçmeniz faydalı olabilir. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı maalesef.