A 2000 SSD yerine GP-GSM2NE3100TNTD takılabilir mi?

MelihAldemir

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam,
Benim laptopumda Kingston A2000 128 GB NVMe SSD var. Bugün şu ürünü sipariş verdim.
Ancak bu SSD benim laptopumla uyumlu mudur sizce? A2000 gayet uyumlu çalışıyor. Bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Uyumlu değilse siparişi iptal edeceğim.
NVMe SSD 2280 yazıyor mesela oradaki "2280" neyi belirtiyor? Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

Notebook'undaki M.2 SSD muhtemelen Kingston SNS8350DES3/128GP modeli yani NVMe değil. Aldığın M.2'de sorunsuz bir şekil de çalışır sorun olmaz ancak daha uygun fiyatlı alternatifler var.

Evet uyumludur. 2280 boyutunu belirtiyor. 22m genişlik 80mm uzunluk. A2000 ile aynı boyut.
Çok teşekkür ederim cevabın için. Tam beklediğim cevap buydu. Biraz ani sipariş verdim araştırmadan. Anladım ki uyumlu bir parça sipariş vermişim.
Notebook'undaki M.2 SSD muhtemelen Kingston SNS8350DES3/128GP modeli yani NVMe değil. Aldığın M.2'de sorunsuz bir şekil de çalışır sorun olmaz ancak daha uygun fiyatlı alternatifler var.

1 sene sonra falan masaüstüne geçeceğim için sıkıntı değil. Yine de tavsiyen için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı