Zorbey07 Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 672 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #11 474374 dedi: Secure Boot biraz zor be neyse bende sormuştum onların linkini vereyim. MSI H310M PRO VDH Plus anakartta Secure Boot nasıl açılır? Anakart: MSI H310M PRO VDH Plus www.technopat.net H310M Pro VDH Secure Boot nasıl aktifleştirilir? Windows kurulduğunda Secure Boot kapalıysa açsam bile algılamazmış doğru mu bu? Ve MSI H310M PRO VDH Plus anakartta nasıl Secure Boot açılır onu bilen var mı? Mümkünse kolay bir yöntem olsun. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bayağı zormuş. Anlamadığım kişi enable yapıyor. Kaydedip çıkıyor. Sistem tekrar disable yapıyor. Ve bunu defalarca deniyor
474374 dedi: Secure Boot biraz zor be neyse bende sormuştum onların linkini vereyim. MSI H310M PRO VDH Plus anakartta Secure Boot nasıl açılır? Anakart: MSI H310M PRO VDH Plus www.technopat.net H310M Pro VDH Secure Boot nasıl aktifleştirilir? Windows kurulduğunda Secure Boot kapalıysa açsam bile algılamazmış doğru mu bu? Ve MSI H310M PRO VDH Plus anakartta nasıl Secure Boot açılır onu bilen var mı? Mümkünse kolay bir yöntem olsun. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bayağı zormuş. Anlamadığım kişi enable yapıyor. Kaydedip çıkıyor. Sistem tekrar disable yapıyor. Ve bunu defalarca deniyor
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 4 Temmuz 2021 #12 Zorbey07 dedi: Bayağı zormuş. Anlamadığım kişi enable yapıyor. Kaydedip çıkıyor. Sistem tekrar disable yapıyor. Ve bunu defalarca deniyor Genişletmek için tıkla... Bir link daha koymuştum onada bakmalısın bence.
Zorbey07 dedi: Bayağı zormuş. Anlamadığım kişi enable yapıyor. Kaydedip çıkıyor. Sistem tekrar disable yapıyor. Ve bunu defalarca deniyor Genişletmek için tıkla... Bir link daha koymuştum onada bakmalısın bence.
Zorbey07 Kilopat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 672 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #13 474374 dedi: Bir link daha koymuştum ona da bakmalısın bence. Genişletmek için tıkla... Baktım. Windows 11 kurmak bayağı zahmetli olacak gibi.
474374 dedi: Bir link daha koymuştum ona da bakmalısın bence. Genişletmek için tıkla... Baktım. Windows 11 kurmak bayağı zahmetli olacak gibi.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 4 Temmuz 2021 #14 Zorbey07 dedi: Baktım. Windows 11 kurmak bayağı zahmetli olacak gibi. Genişletmek için tıkla... Allah'tan ben bilgisayarımı kendim toplamadım pc'ci toplattırdı ondan destek alacağım TPM kolay ama Secure Boot zor.
Zorbey07 dedi: Baktım. Windows 11 kurmak bayağı zahmetli olacak gibi. Genişletmek için tıkla... Allah'tan ben bilgisayarımı kendim toplamadım pc'ci toplattırdı ondan destek alacağım TPM kolay ama Secure Boot zor.