Çözüldü A configuration change was requested to clear this computer's TPM

• Konuyu başlatan m47
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 9.371
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bilgisyarla isim bitmişti, normal bir şekilde kapattım. 1 2 saat geçtikten sonra açtığımda bu hatayı veriyor. BIOS'tan HDD seçili, ayarlar doğru. Ne yapmam lazım?

20211003_134103.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
TPM anahtarını temizleme komutu gitti diyor. Bitlocker kullanmıyorsanız F12 ile TPM'i temizleyebilir ya da Esc ile bu değişkliği iptal edebilirsiniz.
Merhaba benim dizüstü (Casper N360) atom işlemcili pc de de aynı sorun oldu. Dahili ve harici (USB kablo ve kablosuz ) klavye hiç bir tepki cevap yok. Ne esc ne ses ne F12 tuşları işe yaramıyor. Biosa bile giremiyorum. Bu sorunu çözen arkadaşım nasıl çözdüğünü yazarsa sevinirim.

TPM anahtarını temizleme komutu gitti diyor. Bitlocker kullanmıyorsanız F12 ile TPM'i temizleyebilir ya da Esc ile bu değişkliği iptal edebilirsiniz.
Recep Bey merhaba benim dizüstü (Casper N360) atom işlemcili pc de de aynı sorun oldu. Dahili ve harici (USB kablo ve kablosuz ) klavye hiç bir tepki cevap yok. Ne esc ne ses ne F12 tuşları işe yaramıyor. Biosa bile giremiyorum. Bu konuda başka bir öneriniz olur mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı