Çözüldü "A critical error has occurred and the process must be terminated." hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD FX-8350
Mainboard: ASUS M5A97 R2.0
SDP: G.Skill DDR3 8GBytes
SDP: G.Skill DDR3 8GBytes
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 960
SSD: SanDisk 128GB
HDD: Seagate 500GB
PSupp: RS-600-ACAB-M2 600W
Bench: RC-K350-KWA600
Display 1: Philips 226V-La
Display 2: Samsung SyncMaster 943

Dosya Ekleri

• Hata.PNG
    9,8 KB · Görüntüleme: 510
Son düzenleme:
Çözüm
Antivirüs kullanmıyorum. Sahiplik hali hazırda benim üzerimde gözüküyor. Oyunu silip yeniden yüklememi tavsiye eder misiniz?

Herkese tekrardan merhabalar.
@Nizel G dostumun katkılarıyla sorunumun kaynağının oyun dosyalarının bozulduğunu öğrenmem ile birlikte oyunu bilgisayarımdan kaldırıp ve kalan dosyaları tamamen temizledikten sonra yeniden yüklemem ile birlikte giderilmiştir. Kendisine çok teşekkür ederim.
Umarım bu konunun sizlere de faydası olmuştur.
Crash Dump oluşturup atar mısınız ?

Ekran kartı driveri ile ilgili yüksel ihtimalle.
Merhaba, sürücülerimi silip tamamen temiz şekilde yeniden yükledim lakin bir gelişme olmadı. Yine de teşekkür ederim.

Dosyaya bakıyorum da hesap şifrenizi değiştirin lütfen. Sanırım tokeniniz dump dosyasına eklenmiş. İstemeden hesap bilgilerinizi paylaşmış olabilirsiniz.
Kontrol edeceğim, teşekkürler. Hata ile alakalı bir fikriniz var mıdır?

Oyun, dosyalarına erişirken erişim hatası yaşıyor. Ayrıca sentry sunucusuna da bağlanamamış.

* Antivirüs kullanıyorsanız kapatın.
* Oyun dosyalarında doğrulama yapın.

Oyunun kurulu olduğu dizinde izinler bozulmuş veya yanlış ayarlanmış da olabilir.

* Oyun klasörü > Özellikler > Güvenlik > Gelişmiş bölümünden sahipliği üzerinize alın ve alt klasörlere de uygulayın.

Antivirüs kullanmıyorum. Sahiplik hali hazırda benim üzerimde gözüküyor. Oyunu silip yeniden yüklememi tavsiye eder misiniz?

Herkese tekrardan merhabalar.
@Nizel G dostumun katkılarıyla sorunumun kaynağının oyun dosyalarının bozulduğunu öğrenmem ile birlikte oyunu bilgisayarımdan kaldırıp ve kalan dosyaları tamamen temizledikten sonra yeniden yüklemem ile birlikte giderilmiştir. Kendisine çok teşekkür ederim.
Umarım bu konunun sizlere de faydası olmuştur.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…