A disk read error occured.
Press Ctrl+Alt+Del to restart.
İki gün önce bilgisayarima Windows Loader yukledim. Programi açtım bilgisayar resetlendi. Bu hata ile karşılaştım, denemedigim hic bir sey kalmadi. HDD kablolarini kontrol ettim, BIOS pilini cikartip taktim ne yaptiysam olmadi. Daha önce bu hata ile karşılaşan veya çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
İşletim sistemi bozulmuş olabilir ki büyük ihtimal de öyle oldu. Sistemde ikinci bir HDD varsa sata kabolarının yerini değiştirin. BIOS'tan ayarlamakla uğraşmazsınız.
"Disk okunurken hata oluştu." dediğine göre donanımsal da olabilir, HDD'nizin OS elemanlarını tuttuğu bölümde bad sector oluşmuş olabilir. @JaroxJamaica Hocamızın da dediği gibi OS crashed olmuş olabilir, siz format atmayı deneyiniz olmazsa HDD değiştirme vaktiniz gelmiş olabilir.
Windows XP döneminde Avast ile sistemi ne zaman taratsam yeniden başladığında bu hatayı alıyordum. Sistemden dosya siliyordu. Umarım arkadaşın sorunu donanımsal değildir.
Bilgisayarı kapat sabaha kadar bekle. Jarox'un dediği gibi işletim sistemi zarar görmüştür. Windows 7 crack yapmaya çalışmışsın galiba "Win7 Loader" olarak arat google'da belki o kullandığın sorunludur.