Çözüldü <A href> komudu çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Qiest

Decapat
Daha fazla  
Kod:
<html>
<head>
<title>xx</title>
</head>
<body> <tr><td><button id="btn-login"><a href "oke.html">xx</button></a></td></tr></body>
</html

Kodun neresi yanlış? Normalde dosya var oke.html diye ama açılmıyor. Hatamı arıyorum nerede diye ama bulamadım.
Henüz öğreniyorum o yüzden destek olabilirseniz iyi olur.

Çözüm
<Body> <tr><td><button ID="btn-login"><a href="oke.html">xx</a></button></td></tr>
Şeklinde olacak.

Bir tagı açtığın zaman arkasından kapat ve o aralığa yaz. Çalışmamasının sebebi sen<button> <a href=""> açıp arkasından </button></a> diye kapattın.
Neresi yanlış değil ki?
HTML:
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
    <meta charset="UTF-8">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
    <title>xx</title>
</head>
<body>
    <td><tr><button type="button">btn-login</button> <a href="oke.html">xx</a></tr></td>
</body>
</html>
Şunu deneyebilir misin?

href'ten sonra eşittir koymak gerek. Ayrıca button ve a etiketi kapatman hatalı olmuş. td de gereksiz. Olması gereken;

HTML:
<html>
<head>
<title>xx</title>
</head>
<body>
    <button id="btn-login"><a href="oke.html">xx</a></button>
</body>
</html>

Hocam, bir şey sormak istiyorum. Ben de yeniyim de.

HTML:
<html>
<head>
<title>xx</title>
</head>
<body>
    <button id="btn-login"><a href="oke.html">xx</a></button>
</body>
</html>
HTML:
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title>xx</title>
</head>
<body>
    <td><tr><button type="button">btn-login</button> <a href="oke.html">xx</a></tr></td>
</body>
</html>

Bu iki kodda "tr" ve "td" dışında farklar nelerdir? DOCTYPE ile <html lang="en">'in işlevi nedir? Teşekkür ederim

Bu iki kodda "tr" ve "td" dışında farklar nelerdir? DOCTYPE ile <html lang="en">'in işlevi nedir? Teşekkrü ederim

HTML:
Bu internet explorer uyumluluğu ile ilgili bir durumdu. Güncel tarayıcılarda işlevi yok ama tam hatırlamıyorum.

HTML:
Bu meta tagı responsive tasarım için bir nevi siteyi ölçekliyor. Bu tag olmadığında mobilden siteyi açtığında anlarsın farkı.

HTML:
<meta charset="UTF-8">
Bu ise sayfanın latin-extended karakter seti ile yazılacağını gösteriyor. Türkçe karakter sorunu olmasın diye.

html etiketine eklenen lang attribute işlevi kodlama dili ile ilgili. Ön yüzde bir etkisi yok diye biliyorum. Kullanılmasa da olur.

Ayrıca senin attığın kodda buton ile link yan yana çıkacaktır. Konu sahibi sanırım linki buton içine koymak istiyor.

Hatalarımı fark ettim. Hatta Technopat'a bildiri attım ama silmemişler. Teşekkür ederim yardım edenlere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…