Saka65 Picopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 4 13 Eylül 2020 #1 Bilgisayarımda "A JavaScript error occured in the main process" hatası alıyorum. Acaba bu hata nedir çözümü var mıdır?
Bilgisayarımda "A JavaScript error occured in the main process" hatası alıyorum. Acaba bu hata nedir çözümü var mıdır?
Vaas Montenegro Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 254 Yer Rook Island 13 Eylül 2020 #2 Aynı hata 10 dakika önce bana da geldi anlamadım nedenini.Discord'un son güncellemesinde hata var sanırım.
Aynı hata 10 dakika önce bana da geldi anlamadım nedenini.Discord'un son güncellemesinde hata var sanırım.
jameshhetfield Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 253 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #3 Vaas Montenegro dedi: Aynı hata 10 dakika önce bana da geldi anlamadım nedenini.Discord'un son güncellemesinde hata var sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben de de oldu aynı hata discordla ilgili
Vaas Montenegro dedi: Aynı hata 10 dakika önce bana da geldi anlamadım nedenini.Discord'un son güncellemesinde hata var sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben de de oldu aynı hata discordla ilgili