Selamlar web Developing'de yeniyim küçük bir web sitesi kurmak istiyorum. Sunucum var GoDaddy üzerinden domainimi de aldım a kaydını domainden IP'ye ayarladım. 2 gün oldu ama hiçbir şekilde çalışmıyor domainim IP adresine yönlendirilmiyor olası sebebler nedir nasıl çözülür yardımcı olur musunuz?
Selamlar web Developing'de yeniyim küçük bir web sitesi kurmak istiyorum. Sunucum var GoDaddy üzerinden domainimi de aldım a kaydını domainden IP'ye ayarladım. 2 gün oldu ama hiçbir şekilde çalışmıyor domainim IP adresine yönlendirilmiyor olası sebebler nedir nasıl çözülür yardımcı olur musunuz?
Alan adını satın alırken size DNS olarak iki yönlendirme ister. Oraya girdiğiniz bilgiler ile DNS kaydı yaptığınız sunucular aynı olmalı. A sorgusu için oradan gelir ve kaydı arar. Alan adı whois sorgusunda gözükebilir girilen DNS'ler.
Check DNS Propagation worldwide. DNS Checker provides name server propagation check instantly. Changed nameservers so do a DNS lookup and check if DNS and nameservers have propagated.