Çözüldü A Plague Tale: Innocence | 1.08 Türkçe yama nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

0XYG3N

Hectopat
Yer
Türkiye
Merhaba! Bugün A Plague Tale Innocence oyununu edindim ancak oyunun kendisinde Türkçe alt yazı / seslendirme desteği bulunmamakta. Yama ararken 1.08 sürümü için bulamadım ve genelde hata aldıklarını söyleyen birçok kişi var. Yama ve nasıl kurulabileceği ile ilgili bilgi verebilecek biri varsa sevinirim.

Çözüm
Merhaba! Bugün A Plague Tale Innocence oyununu edindim ancak oyunun kendisinde Türkçe alt yazı / seslendirme desteği bulunmamakta. Yama ararken 1.08 sürümü için bulamadım ve genelde hata aldıklarını söyleyen birçok kişi var. Yama ve nasıl kurulabileceği ile ilgili bilgi verebilecek biri varsa sevinirim.

Merhaba dün bende bulamadım ancak vereceğim sitede indirdiğim dosyanın içinde bulunan 1.07 sürümünü ekledim ve sorunsuz olarak açıldı. Menüler ve alt yazılar Türkçe isterseniz sizde deneyebilirsiniz.

Merhaba dün bende bulamadım ancak vereceğim sitede indirdiğim dosyanın içinde bulunan 1.07 sürümünü ekledim ve sorunsuz olarak açıldı. Menüler ve alt yazılar Türkçe isterseniz sizde deneyebilirsiniz.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı