A Plague Tale: Innocence alınır mı?

Godlixy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590
Epic Games'te 50 TL. Almayı düşünüyorum. Oynayanlar fikirlerini belirtirse sevinirim.

Oldukça eğlenceli bir oyun ve film gibi hissettiriyor. Hikayesini dikkate alarak oynayacaksanız almanızı öneririm.

Alınır. Piyasadaki AA eksikliğini kapatan oyunlardan. Hikayesi gayet iyi oynanış mekanikleri ilkel tek sıkıntısı bu. Grafik anlamında da gayet iyi.

Hikayesi daha ön planda olan bir oyun sayılabilir. Sonlara doğru daha heyecanlı oluyor fakat oynanışı sıkıcı sayılmaz. Beğeneceğinizi düşünüyorum.

Peki diğer oyunu nasıl? 357 TL biraz fazla gibi ama merak etmedim değil.

Evet hikayeye önem veriyorum. Fakat sıkıcı diyenler var.

Sıkıcı olduğunu düşünmüyorum Epic Games zamanında bedava vermiş sanırsam oynama fırsatım oldu çok beğendim ve hemen ardından devam oyununu almak için para ayarlamıştım oyun kendine çekiyor gayet keyifli ikinci oyun kadar olmasa da ikinci oyun harika ama onu da Game Pass ile oynayabilirsiniz.

Oyunun hikayesi ve grafikleri güzel. Alınır. Epic zamanında ücretsiz dağıttığında almıştım ve sarmıştı. Optimizasyon 2 oyunda da kötü maalesef. 50₺ bence gayet uygun.

Diğer oyununu Game Pass ile oynayabilirsiniz. 357 TL vermenize gerek yok. 1 ay içinde kolaylıkla bitirilebilir. İlk oyun gibi ikinci oyun da hikaye ağırlıklı ve güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı