yiğit büber Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 195 19 Mayıs 2024 #1 A Plague Tale: Requiem oynayacağım. Sizce 1. oyunu oynamaya gerek var mı?
Vanga28 Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 1.208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #2 Evet oynamalısınız çünkü bağlantılı, ilk oyunu oynamadan 2'ye geçerseniz eksik kalır hikaye. Bu arada 1. oyunda 2. oyunda güzel bence.
Evet oynamalısınız çünkü bağlantılı, ilk oyunu oynamadan 2'ye geçerseniz eksik kalır hikaye. Bu arada 1. oyunda 2. oyunda güzel bence.
FallenDemon Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 173 Çözümler 1 20 Mayıs 2024 #3 Oynanır oyun optimizasyon konusunda biraz ciddi manada sıkıntılı ama kesinlikle oynanır hikayesi için özellikle ben çok beğenerek oynamıştım.
Oynanır oyun optimizasyon konusunda biraz ciddi manada sıkıntılı ama kesinlikle oynanır hikayesi için özellikle ben çok beğenerek oynamıştım.
Vanga28 Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 1.208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #4 FallenDemon dedi: Oynanır oyun optimizasyon konusunda biraz ciddi manada sıkıntılı ama kesinlikle oynanır hikayesi için özellikle ben çok beğenerek oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Ben sıkıntı yaşamadım.
FallenDemon dedi: Oynanır oyun optimizasyon konusunda biraz ciddi manada sıkıntılı ama kesinlikle oynanır hikayesi için özellikle ben çok beğenerek oynamıştım. Genişletmek için tıkla... Ben sıkıntı yaşamadım.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.053 Çözümler 4 20 Mayıs 2024 #5 yiğit büber dedi: A Plague Tale: Requiem oynayacağım. Sizce 1. oyunu oynamaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Doğrudan 1.oyunun devamı. Oynamak zorundasın ama zamanım yok veya oyun bende yok dersen Youtube dan hikaye videosu izle geç ikinci oyuna.
yiğit büber dedi: A Plague Tale: Requiem oynayacağım. Sizce 1. oyunu oynamaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Doğrudan 1.oyunun devamı. Oynamak zorundasın ama zamanım yok veya oyun bende yok dersen Youtube dan hikaye videosu izle geç ikinci oyuna.
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #6 Oynanmalı. Sıkılmazsın zaten harikaydı.