oraya gelince paylaşayım.
Bölüm bitti. Save dosyasını atıyorum.
Save dosyasını ilgili alana kaydet ve istediğin bölümden devam et. Kaybın olmaz istediğinden devam edebilirsin.
-De rune ailesinin misasını seç.
Bölüm seç tıkla ve kladığın bölümden devam et.
zekigorur@gmail.com mesaj at oradan gönderirim. Ya da emailini verirsin.
Güle güle kullanın.
Bana requiem 3. bölüm lazım veya 4'te olur. Bunlardan birini paylaşabilecek var mı?
Lütfen email adresinizi verin.
A plague tale requiem oyununu çok sevdim. Duygusallik, acı, macera ,bulmaca var içinde. Benim sorunum oyundaki bug (hatalar) karşılaşmam oldu. Bir yerde merdivene gittim e tuşuna basmama rağmen etkileşime girmedi, ekürü yol arkadaşım ya yanımdan uzaklaştı kayboldu ya da yanıma hiç gelmedi, fareler bir bölümde ya içimden geçti ya da önümden sürü olarak geçtiler öldürmeden, arnauld yol arkadaşım savaşırken ben bir basamak bir yerden düştüm ama ölmedim orada çakılı kaldım, bir yerde hugo çağırmama rağmen hiç yanima gelmedi ben arkası duvara dönük öylece kaldım tepkisiz. Bir yerde kapıdan geçtim boşluk varken birden solumda duvar belirdi. Bir yerde yukarıya çıktım hugo ile geri dönemedim çünkü geri dönüş yeri kaya ile kapanmıştı. Oyun herkeşe rağmen hatalarına rağmen 2-3 defa bir bölümünü tekrar oynamama rağmen güzeldi. Bunu bilgi sahibi olasınız diye not düştüm. Tabii sizde bunlar olmamıştır umarım.