Oyunu dün gece bitirdim. Bana göre muazzam bir oyun. Ben hayatımda bu kadar duygusal gerçekliği olan bir oyun oynamamıştım. Seslendirmeler çok iyiydi. Oyun, beni RDR 2'den bile çok daha fazla etkiledi.
Oyunu dün gece bitirdim. Bana göre muazzam bir oyun. Ben hayatımda bu kadar duygusal gerçekliği olan bir oyun oynamamıştım. Seslendirmeler çok iyiydi. Oyun, beni RDR 2'den bile çok daha fazla etkiledi.
Bir oyunu alip deneyimlemeden yayincilarin zirvalarini dinlememeyi ögrendim. Yayincilar genelde objektif davranmiyor. Uncharted 4 bittikten sonra bu oyunu oynamayi düsünüyorum. Tabii sistem kaldirir mi orasi mechul.
Oyun isterse berbattan da öte olsun yakında oynayacağım, ilk oyun tamamen başyapıt bana göre, özellikle oyunun başları hayatımda gördüğüm en iyi başlangıçlardan biri. İnşallah 2.si de güzeldir.
Valla milletin lafına bakarak hareket edersen sonu üzücü olabiliyor bazen. Mesela o adam Valhalla'yı övmüştü, ben de bunun üzerine "Odyssey de" iyiydi diyerek gidip aldım ama pişman olmuştum, 220 TL boşa gitti bana göre.