Rehber A Plague Tale: Requiem FSR modu ekleme

Turquoise Blue

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar maalesef A Plague Tale: Requiem oyununa performansı artıran FSR modu resmi olarak getirilmedi fakat Nexus Mods sitesinde FSR 2.1.2 modu desteği sunuldu. Bu modu nasıl oyuna entegre edeceğiniz konusunda basit bir rehber hazırladım. Normalde mod dosyası için Nexus Mods isimli siteye üye olmanız gerekiyor ama ben size direk indirebileceğiniz şekilde link paylaştım. İyi oyunlar.

* Modu uygulamadan önce sl.common.dll ve sl.interposer.dll isimli dosyaların yedeklenmesi öneriliyor

Mod linki: FSR 2.1.2 for Xbox Game P*ss version-9-1-4-1666525724

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Ben kolaylık sağladım arkadaşlara. Ücretli bir şeyi ücretsiz dağıtmadım sonuçta. Dileyen isteyen daha fazla oyun desteği için üye olabilir Nexus Mods a 🙂

Ben kolaylık sağladım arkadaşlara. Ücretli bir şeyi ücretsiz dağıtmadım sonuçta. Dileyen isteyen daha fazla oyun desteği için üye olabilir Nexus Mods a 🙂
Hocam acaba bu modda auto destekliyormu yoksa farklı bir ayarmı seçmemiz gerekli çünkü oyun içerisinden başka ayarlar seçilmeden kapanıyor yardımcı olursan sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı