A Quiet Place Part II filmini beğendiniz mi?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sinemaların açılmasının ardından bu hafta vizyondaki "A Quiet Place Part II" filmini izlemeye gittik. Çok uzun zamandır sinemaya gitmediğimiz için (en son Avengers Endgame için sinemaya gitmiştik) ekstra heyecanlıydım. Serinin ilk filmini 2018 Haziran ayında izlemiştim. Hatırlamak adına tekrar izleyip o şekilde 2. filmi izlemeye gittik.

İlk filmde asıl konudan ziyade aile dramına yoğunlaşılmasını, kısıtlı mekanlarda geçmesini, başı ile sonunun belli olmayışını sevmemiştim. Ayrıca olayları geniş çapta değil de sadece bir ailenin hayatta kalma çabası üzerinden gördüğümüz için açıkçası çok da beğenmemiştim. Film büyük oranda sessiz olduğu için de bu alışılmadık yapıdan dolayı ısınamamıştım.

2. filmde ise olayların nasıl başladığını gördüğümüz için öncelikle istediğim şeyi tam olarak aldığımdan dolayı izlemesi daha keyifli oldu. Oyuncu kadrosunun genişlemesi de hoşuma gitti. Olayların etkisini daha geniş çapta görmek güzeldi. Gerilim sahnelerini ve filmdeki yaratığın ses efektlerini çok beğendim. Sinemada izlediğimiz için de doğal olarak çok yüksek seviyedeki o ses, aksiyon sahnelerinde her yerin titremesine sebep olduğu için daha etkileyici hissettirdi. Sırf bu etki için bile sinemaya gidilir ancak bilet fiyatlarının yükseldiğini görmek kötüydü. Biz Cinemaximum'da izledik. Bu sinemada açılışa özel bedava mısır kampanyası olduğunu görmüştüm ama bunu 1 gün ile kaçırmak da hayal kırıklığı yarattı.

İlk filmi rezildi malum kör bir adamın evine hırsızlığa girerken ışıklar neden yanmıyor acaba diyen karakterlerin bulunduğu filmin devam filminden bir cacık olmazdı olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…