A serbian hangi kafayla çekilmiş?

Dünyada bunu yapacak çok fazla ruh hastası var. Direkt olarak yayınlanmasa bile bu tür videolar internetin derinliklerinde bulunabilir.
Hocam sizde diyorsunuz internetin derinliklerinde. Adam filminin çekip herkese açık hale getirmiş. O siteler tamam derinliklerde olduğu için kaldırılmamış olabilir ama adam bunun filmini çekmiş.

Var böyleleri var... Sevicileri fazla. Talep var ki çekiliyor. Dediğin bebek tecavüz olayından sonra cezasız kalması ve yayın izni alabilmesi şaşırttı beni.
Haklısınız hocam. O sahneden daha kötü daha iğrenç sahneleri de var emin olabilirsiniz. Özellikle son sahnesi.

Hocam bilmiyorum. O da olabilir ama ben yönetmenin hasta ruhlu olduğu için bu filmi çektiğini düşünüyorum.
Aslında tamamen bakış açısı ile alakalı. Sana öyle gelmiş olabilir. Ama bana konusu mantıklı geldi. Fakat filmde abartı çok fazla sahne var. Özellikle o son sahne gerçekten iğrenç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…