A tuşu basılı kalıyor

ahmetdurmus1

Centipat
Bilgisayarı açıp yaklaşık yarım saat kullandıktan sonra a tuşuna 4-5 saniye basılı tuttuğumda bir süre daha basılı kalmaya devam ediyor bilgisayarı ilk açtığımda böyle bir sorun olmuyor örneğin bir oyunda sola gitmek için a tuşuna basılı tuttuktan sonra ve parmağımı tuştan çektikten sonra oyun içinde biraz daha sola doğru gidip duruyor ve bu sorun sadece a tuşunda oluyor bilgisayarı biraz kullanmayı bıraktıktan sonra sorun çözülüyor bilgisayar ısındığından dolayı olabileceğini düşündüm ama bilgisayar neredeyse hiç ısınmıyor sorunun tuş ile ilgili olduğunu da düşünmüyorum çünkü öyle bir şey olsaydı bilgisayarı ilk açtığımda da bu sorunu yaşardım.

Hocam tuş teması ile alakalı bir sorun,a tuşunu çıkartıp tekrar takmayı deneyin,olmuyorsa ise a tuşu ile temas bozulmuş olabilir.

Hocam tuş teması ile alakalı bir sorun, a tuşunu çıkartıp tekrar takmayı deneyin, olmuyorsa ise a tuşu ile temas bozulmuş olabilir.

Sizin dediğiniz gibi klavyede yani a tuşunda sorun olsaydı bilgisayarı ilk açtığımda da bu sorun olmaz mıydı? Sorun sadece biraz kullandıktan sonra oluşuyor

Sizin dediğiniz gibi klavyede yani a tuşunda sorun olsaydı bilgisayarı ilk açtığımda da bu sorun olmaz mıydı? Sorun sadece biraz kullandıktan sonra oluşuyor
Benim eski bilgisayarda da buna benzer problem olmuştu. Klavyeye su dökmüştüm. Aniden hoperlör bozuldu tırrrr diye ses çıkararak ses vermeye başladı ve klavye artık bir tuşa basılı tutmaya başladı. İlk çalışınca oluyordu 10-15 saniye yazınca yazdığın tuş basılı kalıyordu ve klavyeyi tak çıkar yapmadan düzelmiyordu. Kendi kendine düzeldi sonra. Klavyede veya portta sorun olabilir. Portu değiştirin önce. Olmazsa klavyenin güç devresinde sorun vardır. Temassızlık olsaydı bir süre sonra düzelmezdi.

Portu nasıl değiştireceğimi anlamadım. Klavye laptop klavyesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…