A tuşuna bir kere basmama rağmen çift algılıyor

PeawTierRoot

Centipat
A tuşuma bir kere basıyorum ama iki, bazen üç a algılıyor. Ve space tuşuna bir kere basmama rağmen bazen 3 dört kare daha fazla boşluk bırakıyor. Örnek1 merhabaa, laaaakin saaamet, örnek2 merhaba ben ismet can. Aralarında normalden çok daha fazla boşluk var ama burada belli olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
A tuşuma bir kere basıyorum ama iki, bazen üç a algılıyor. Ve space tuşuna bir kere basmama rağmen bazen 3 dört kare daha fazla boşluk bırakıyor. Örnek1 merhabaa, laaaakin saaamet, örnek2 merhaba ben ismet can. Aralarında normalden çok daha fazla boşluk var ama burada belli olmuyor.

FN + Q ya da FN + W kombinasyonlarından biri sorununu çözüyordu diye hatırlıyorum.

Benim klavyemde de böyle bir problem vardı. M tuşuna basınca 3-4 tane yazıyordu. Daha sonra K tuşunda da bu problem başladı. Hatta garantiye yollamayı düşünmüştüm. Ama o dönem klavye çok lazım olduğu için gönderememiştim. Aradan 1-2 ay kadar geçti. Şuanda klavyemde hiçbir sorun yok kendi kendine düzeldi.😄

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı