NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.784 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 29 Ocak 2023 #1 RAM 12 GB Ekran kartı GTX 1050 2 GB Anakart H310M PRO VDH PLUS İşlemci İ5 9400F Oyunda bir süre kaldıktan sonra beni oyundan atıyor. Üstelik Online bölümünden kimseyi davet edemiyorum. Bu hatayı verip oyundan atıyor.
Oyunda bir süre kaldıktan sonra beni oyundan atıyor. Üstelik Online bölümünden kimseyi davet edemiyorum. Bu hatayı verip oyundan atıyor.
Çözüm Cawbe 29 Ocak 2023 Ben bu videodaki yöntemle çözmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben bu videodaki yöntemle çözmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cawbe Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #2 Ben bu videodaki yöntemle çözmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Ben bu videodaki yöntemle çözmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et