Çözüldü A Way Out "0xc000007b" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

ahmet19023

Picopat
Daha fazla  
Oyunu dün satın aldım bugün indirip başlatayım dedim başlattığımda bu sorunla karşılaştım birçok yöntem denedim sistem ortam değişkenlerini düzenleme, Visual yeniden kurma vs. ancak hatayı hala alıyorum ne yapmam lazım yardım edebilir misiniz?

Ne işe yarıyor tam olarak rapor?

Ne ise yariyor tam olarak.

Ne işe yarıyor tam olarak rapor?

Ne ise yariyor tam olarak.
Hocam şöyle sizin directx veya vcredist dosyalarında sorun var. Bu uygulama onları tespit edip silmenizi söylüyor üstüne directx veya vcredist yükletiyor.

Bilgisayarda bunu yaptıktan sonra herhangi bir sorun olur mu?

Hayır. Bu sadece hatanın nedenini tespit etmek için lazım. Uygulama güvenilir, bir şey olmaz. Forumda diğer 0xc000007b konularına bakarsanız, herkesten Process Monitor raporu istediğimizi görürsünüz.

Hayır. Bu sadece hatanın nedenini tespit etmek için lazım. Uygulama güvenilir, bir şey olmaz. Forumda diğer 0xc000007b konularına bakarsanız, herkesten Process Monitor raporu istediğimizi görürsünüz.

Teşekkür ediyorum deneyip güncelleyeceğim.

Hata rapor analızını yaptım şimdi buraya atıyorum ardından ne yapmam lazım.

Hata rapor analızını yaptım şimdi buraya atıyorum ardından ne yapmam lazım.
https://drive.google.com/file/d/1ORwOIcNHxUk8TO3bSP7-PaffYPFstN7W/view?usp=drive_link

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…