K Kaganv2 Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 A Way Out 1 kişinin alması yetiyordu arkadaşım aldı ve bir arkadaşı ile oynayacak sonra benimle oynayacak ben almadan oynayabilir miyiz?
A Way Out 1 kişinin alması yetiyordu arkadaşım aldı ve bir arkadaşı ile oynayacak sonra benimle oynayacak ben almadan oynayabilir miyiz?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.943 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #2 Evet.
BurakBerkay Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Strix RX 570 8GB R3 3100 8X8 DUAL RAM PC-HOCASI-GG1 Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #3 1 kişi aldığı zaman diğer oyuncuyu davet edip oynayabiliyor.
K Kaganv2 Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #4 Yeyil dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... BurakBerkay dedi: 1 kişi aldığı zaman diğer oyuncuyu davet edip oynayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Şunu merak ediyorum başkası ile oynayıp bitirdikten sonra benimle de oynayabilir mi?
Yeyil dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... BurakBerkay dedi: 1 kişi aldığı zaman diğer oyuncuyu davet edip oynayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Şunu merak ediyorum başkası ile oynayıp bitirdikten sonra benimle de oynayabilir mi?
Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #5 Kaganv2 dedi: Şunu merak ediyorum başkası ile oynayıp bitirdikten sonra benimle de oynayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet, herhangi bir kısıtlama yok.
Kaganv2 dedi: Şunu merak ediyorum başkası ile oynayıp bitirdikten sonra benimle de oynayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet, herhangi bir kısıtlama yok.