A Way Out ₺39,80

Guzel oynanis dinamiklerine sahip bir oyun. Hikayesi beni tatmin etmemisti. Film izlemek yerine guzel bir coop deneyimi.

Hocam konu açın oradan yardımcı olmaya çalışalım bu konun bütünlüğü bozulmasın.

Oyun arkadaşı arama kısmından konu açabilirsiniz.
Teşekkürler ama ben özellikle birisini aramıyorum. Bu oyunu her halükarda satın alacam. Denemek isteyip de parası yetmeyen ya da para vermek istemeyen olursa diye bu başlığa yazmıştım. “Yarı yarıya almam ya da alana ücretsiz arkadaş olmam.” deme sebebim de; bu tarz gelecek önerilerin önünü şimdiden kesmek istememdi. Çünkü daha önce de dediğim gibi; ben oyunu arşivlik satın alacağım, denemelik değil.

Oyun split-screen moduyla oynaniyor.
Biliyorum hocam; daha önce denedim oyunu bi yere kadar klavye+ kontrolör ile. Ama zaten oyunun kendisi belirtiyor; online arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz diye. Bu özellik olmasa adamlar salak değil ya belirtsinler. İkiye bölmeli ekran koymalarının sebebi; senkronize hareketi sağlayabilmek. Sadece sizin karakteri koysalar, o an arkadaşınızın ne yaptığını göremeyeceksiniz; ki bu da büyük sıkıntı yaratır oyunda.

40 TL için çok iyi oyun. Zamlanmadan alın.

Tek sıkıntı eski sistemimin olması .d
Hocam benim eski sistemde çalıştırıyordu oyunu sorunsuz; 2GB ekran kartı yetiyor, benimki Nvdia GTX 650 idi. İşlemcim de eski i7’ lerdendi, bundan yaklaşık 25 sene önceki falan. 4 çekirdekli olanlardan ve Core Duo’ lardan hemen sonra çıkan nesilden.

Hocam benim eski sistemde çalıştırıyordu oyunu sorunsuz; 2GB ekran kartı yetiyor, benimki Nvdia GTX 650 idi. İşlemcim de eski i7’ lerdendi, bundan yaklaşık 25 sene önceki falan. 4 çekirdekli olanlardan ve Core Duo’ lardan hemen sonra çıkan nesilden.
i3 2100 ekran kartım bozuldu radeon 6570 di 4gb ram

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı