YameteKudasai Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Mayıs 2023 #1 Merhaba, A Way Out aldım fakat bir türlü açamıyorum. Açılıyormuş gibi olup EA ekranına tekrardan atıyor ve şöyle bir hata veriyor. Nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri resim_2023-05-17_013444093.png 29,1 KB · Görüntüleme: 202 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2023
Merhaba, A Way Out aldım fakat bir türlü açamıyorum. Açılıyormuş gibi olup EA ekranına tekrardan atıyor ve şöyle bir hata veriyor. Nasıl çözebilirim?
Çözüm Hasan Erikli 4 Ağustos 2023 cahilarf dedi: Kardeşim konu oyun nasıl diye değil zaten. Sorunu nasıl çözdün? Genişletmek için tıkla... serasera dedi: Nasıl çözdünüz? Bende de aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Başlat menüsünü açın. Ortam değişkenlerini düzenle araması yapın. Çıkan sonuçlardan Sistem ortam değişkenlerini düzenleyin seçeneğini seçin. Sağ alttan Ortam değişkenleri'ni seçin, bu pencere açılacak: Yeni deyin ve açılan pencereye şunları girin: Değişken Adı: OPENSSL_ia32cap Değişken Değeri: ~0x20000000 Tamam deyin, Steam ve EA Games'i kapatıp yeniden açın. Bu video sayesinde zamanında çözmüştüm muhtemelen bu video sayesinde çözdü deneyebilirsiniz hocam.
cahilarf dedi: Kardeşim konu oyun nasıl diye değil zaten. Sorunu nasıl çözdün? Genişletmek için tıkla... serasera dedi: Nasıl çözdünüz? Bende de aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Başlat menüsünü açın. Ortam değişkenlerini düzenle araması yapın. Çıkan sonuçlardan Sistem ortam değişkenlerini düzenleyin seçeneğini seçin. Sağ alttan Ortam değişkenleri'ni seçin, bu pencere açılacak: Yeni deyin ve açılan pencereye şunları girin: Değişken Adı: OPENSSL_ia32cap Değişken Değeri: ~0x20000000 Tamam deyin, Steam ve EA Games'i kapatıp yeniden açın. Bu video sayesinde zamanında çözmüştüm muhtemelen bu video sayesinde çözdü deneyebilirsiniz hocam.
PPrens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.705 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Mayıs 2023 #2 Ben de bu hata yoktu fakat iki kişi olmadan oynanmayan bir oyunmuş o yüzden açamıyordum yani klavyenin yanına bir konsol takmayı gerektiriyormuş. Artı 0 Eksi
Ben de bu hata yoktu fakat iki kişi olmadan oynanmayan bir oyunmuş o yüzden açamıyordum yani klavyenin yanına bir konsol takmayı gerektiriyormuş.
Nyks Athena Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 399 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Kimyager 17 Mayıs 2023 #3 Ya yazılana göre küçültülmüş bir ekran olduğunu çalıştığını söylüyor. Ben girdiğimde bir hata olmuyordu. İki kişilik bir oyun ya belki onunla alakalı olabilir veyahut @PPrens arkadaşımızın dediğiyle ilgisi olabilir. Artı 0 Eksi
Ya yazılana göre küçültülmüş bir ekran olduğunu çalıştığını söylüyor. Ben girdiğimde bir hata olmuyordu. İki kişilik bir oyun ya belki onunla alakalı olabilir veyahut @PPrens arkadaşımızın dediğiyle ilgisi olabilir.
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.857 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #4 Dosya doğruladınız mı? Artı 0 Eksi
R RayOula Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.015 Çözümler 15 17 Mayıs 2023 #5 Bilgisayarı kapatıp tekrar açın. Artı 0 Eksi
Hasan Erikli Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 3.475 Çözümler 15 Yer İzmir Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL i3-12100F 4.3GHz 4/8 Çekirdek İşlemci ASUS PRIME H610M-E DDR4 Anakart PALIT RTX 3060 Dual 12GB Ekran kartı Adata XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3200 MHz SHARKOON SHP650V2 650W 80+ EU Güç kaynağı ADATA LEGEND 710 512GB M.2 2400-1000MB/s SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2023 #6 PPrens dedi: Ben de bu hata yoktu fakat iki kişi olmadan oynanmayan bir oyunmuş o yüzden açamıyordum yani klavyenin yanına bir konsol takmayı gerektiriyormuş. Genişletmek için tıkla... Çevrimiçi bir şekilde arkadaşla oynanmıyor mu konsol zorunlu mu? Artı 0 Eksi
PPrens dedi: Ben de bu hata yoktu fakat iki kişi olmadan oynanmayan bir oyunmuş o yüzden açamıyordum yani klavyenin yanına bir konsol takmayı gerektiriyormuş. Genişletmek için tıkla... Çevrimiçi bir şekilde arkadaşla oynanmıyor mu konsol zorunlu mu?
PPrens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.705 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Mayıs 2023 #7 Hasan Erikli dedi: Çevrimiçi bir şekilde arkadaşla oynanmıyor mu konsol zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Benimki biraz şeydi, şey... Korsan. Artı 0 Eksi
Hasan Erikli dedi: Çevrimiçi bir şekilde arkadaşla oynanmıyor mu konsol zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Benimki biraz şeydi, şey... Korsan.
M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.857 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #8 Hasan Erikli dedi: Çevrimiçi bir şekilde arkadaşla oynanmıyor mu konsol zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Oynanıyor. Konsol zorunlu değil, klavyeden de oynanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Hasan Erikli dedi: Çevrimiçi bir şekilde arkadaşla oynanmıyor mu konsol zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Oynanıyor. Konsol zorunlu değil, klavyeden de oynanıyor.
Hasan Erikli Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 3.475 Çözümler 15 Yer İzmir Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL i3-12100F 4.3GHz 4/8 Çekirdek İşlemci ASUS PRIME H610M-E DDR4 Anakart PALIT RTX 3060 Dual 12GB Ekran kartı Adata XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3200 MHz SHARKOON SHP650V2 650W 80+ EU Güç kaynağı ADATA LEGEND 710 512GB M.2 2400-1000MB/s SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mayıs 2023 #9 MzK48 dedi: Oynanıyor. Konsol zorunlu değil, klavyeden de oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
MzK48 dedi: Oynanıyor. Konsol zorunlu değil, klavyeden de oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
KS KS YameteKudasai Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Mayıs 2023 #10 YameteKudasai dedi: Merhaba, A Way Out aldım fakat bir türlü açamıyorum. Açılıyormuş gibi olup EA ekranına tekrardan atıyor ve şöyle bir hata veriyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sorunu çözdüm. Oyunu alın aldırın. Harika. Aşırı sarıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
YameteKudasai dedi: Merhaba, A Way Out aldım fakat bir türlü açamıyorum. Açılıyormuş gibi olup EA ekranına tekrardan atıyor ve şöyle bir hata veriyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sorunu çözdüm. Oyunu alın aldırın. Harika. Aşırı sarıyor.