E esatertyu Picopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #1 Herkese iyi günler. Şu anda Steam'da A Way Out 60 lira. Ben 60 lira verip oyunu alınca arkadaşımla birlikte Online nasıl oynayacağım?
Herkese iyi günler. Şu anda Steam'da A Way Out 60 lira. Ben 60 lira verip oyunu alınca arkadaşımla birlikte Online nasıl oynayacağım?
Prizmann Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #2 Oyuna girdiğinde arkadaşına davet atacaksın arkadaşının oyuna sahip olmasına gerek yok senin oyunun üzerinden oynayacaksınız.
Oyuna girdiğinde arkadaşına davet atacaksın arkadaşının oyuna sahip olmasına gerek yok senin oyunun üzerinden oynayacaksınız.
E esatertyu Picopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #3 Prizmann dedi: Oyuna girdiğinde arkadaşına davet atacaksın arkadaşının oyuna sahip olmasına gerek yok senin oyunun üzerinden oynayacaksınız. Genişletmek için tıkla... peki steam üzerinden mi davet atacağım bide o nasıl indirmeden oynayacak teşekkürler
Prizmann dedi: Oyuna girdiğinde arkadaşına davet atacaksın arkadaşının oyuna sahip olmasına gerek yok senin oyunun üzerinden oynayacaksınız. Genişletmek için tıkla... peki steam üzerinden mi davet atacağım bide o nasıl indirmeden oynayacak teşekkürler
Prizmann Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #4 esatertyu dedi: peki steam üzerinden mi davet atacağım bide o nasıl indirmeden oynayacak teşekkürler Genişletmek için tıkla... Arkadaşının oyunu indirmesi lazım ben Origin üzerinden davet attım.Steam'den de Shift+Tab ile davet atarsın.
esatertyu dedi: peki steam üzerinden mi davet atacağım bide o nasıl indirmeden oynayacak teşekkürler Genişletmek için tıkla... Arkadaşının oyunu indirmesi lazım ben Origin üzerinden davet attım.Steam'den de Shift+Tab ile davet atarsın.