Arkadaşlar A Way Out ve It Takes Two oyunları aynı bilgisayardan iki kişi ile oynanabiliyor değil mi? Oynanıyor ise nasıl oynanıyor? Tek bir klavyeden mi?
Arkadaşlar A Way Out ve It Takes Two oyunları aynı bilgisayardan iki kişi ile oynanabiliyor değil mi? Oynanıyor ise nasıl oynanıyor? Tek bir klavyeden mi?
Karşı taraftaki fakir kardeşin bilgisayarının o oyunu açacağını düşünmüyorum.Kanka kol gerekli Steam'den oyna en iyisi orada Steam remote play özelliğini açıyorsun uzaktan senin bilgisayarına bağlanan biriyle akıcı oynuyorsun hem de az fiyat ödüyorsun. Alacaksan 39.80 TL şu an Steam'de.
Karşı taraftaki fakir kardeşin bilgisayarının o oyunu açacağını düşünmüyorum.![]()
![]()
Bunu bilmiyordum teşekkür ederim.Zaten onun bilgisayarı render yapmıyor oyuncu olarak senin bilgisayar render yapıyor. Karşı taraf internetten senin bilgisyara bağlanıyor yan yana PlayStation oynamak gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.