Eswaii Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 1.084 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 Ablam ile A Way Out oynadık bu tarz split-screen oyunlar önerir misiniz? It Takes Two söyledim fakat ablamın hoşuna gitmedi. Biraz daha A Way Out gibi aksiyonlu bir oyun daha iyi olabilir.
Ablam ile A Way Out oynadık bu tarz split-screen oyunlar önerir misiniz? It Takes Two söyledim fakat ablamın hoşuna gitmedi. Biraz daha A Way Out gibi aksiyonlu bir oyun daha iyi olabilir.
Y YusufEnesTSC Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #2 Aksiyon çok yok ama duygusal kaliteli bir hikayesi var. Brothers - a tale of two Sons'a bakabilirsiniz.
Aksiyon çok yok ama duygusal kaliteli bir hikayesi var. Brothers - a tale of two Sons'a bakabilirsiniz.
Eswaii Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 1.084 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 YusufEnesTSC dedi: Aksiyon çok yok ama duygusal kaliteli bir hikayesi var. Brothers - a tale of two Sons'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Görmüştüm hocam buna bir bakacağım.
YusufEnesTSC dedi: Aksiyon çok yok ama duygusal kaliteli bir hikayesi var. Brothers - a tale of two Sons'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Görmüştüm hocam buna bir bakacağım.