hsnc35 Hectopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 254 Çözümler 1 14 Mayıs 2021 #1 EA Play'le A Way Out'a giriyorum belirli bir süre geçtikten sonra donuyor ve atıyor.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.172 Çözümler 44 14 Mayıs 2021 #2 Herhangi bir hata mesajı alıyor musun? Daha önceden böyle durum yaşanıyor muydu? Afterburner değerlerini paylaşın. Sisteminizi belirtin. Artı 0 Eksi
Herhangi bir hata mesajı alıyor musun? Daha önceden böyle durum yaşanıyor muydu? Afterburner değerlerini paylaşın. Sisteminizi belirtin.
KS KS hsnc35 Hectopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 254 Çözümler 1 14 Mayıs 2021 #3 Lady Hellbender dedi: Herhangi bir hata mesajı alıyor musun? Daha önceden böyle durum yaşanıyor muydu? Afterburner değerlerini paylaşın. Sisteminizi belirtin. Genişletmek için tıkla... Hiçbir hata mesajı almıyorum. İlk denememde böyle bir durum yaşadım. Sistemim: 8 GB RAM i5 1035G1 Intel UHD g1. Lady Hellbender dedi: Herhangi bir hata mesajı alıyor musun? Daha önceden böyle durum yaşanıyor muydu? Afterburner değerlerini paylaşın. Sisteminizi belirtin. Genişletmek için tıkla... Bir de dosyaları doğrula yapmıştım nedense 1 tane dosya tekrar yüklenecek dedi 7GB'lık bir şey yüklüyor onu bekliyorum. Artı 0 Eksi
Lady Hellbender dedi: Herhangi bir hata mesajı alıyor musun? Daha önceden böyle durum yaşanıyor muydu? Afterburner değerlerini paylaşın. Sisteminizi belirtin. Genişletmek için tıkla... Hiçbir hata mesajı almıyorum. İlk denememde böyle bir durum yaşadım. Sistemim: 8 GB RAM i5 1035G1 Intel UHD g1. Lady Hellbender dedi: Herhangi bir hata mesajı alıyor musun? Daha önceden böyle durum yaşanıyor muydu? Afterburner değerlerini paylaşın. Sisteminizi belirtin. Genişletmek için tıkla... Bir de dosyaları doğrula yapmıştım nedense 1 tane dosya tekrar yüklenecek dedi 7GB'lık bir şey yüklüyor onu bekliyorum.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.172 Çözümler 44 15 Mayıs 2021 #4 Akıbeti ne oldu? Sorun çözüldü mü? Artı 0 Eksi
KS KS hsnc35 Hectopat Katılım 2 Şubat 2019 Mesajlar 254 Çözümler 1 15 Mayıs 2021 #5 Lady Hellbender dedi: Akıbeti ne oldu? Sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Çözülmedi. Artı 0 Eksi