İkocan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 111 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #1 Dostlar selam, arkadaşımla oynamak için Xbox üzerinden EA Play satın aldım fakat ekte bulunan hatayı alıyorum. Bunun herhangi bir çözümü var mıdır?
Dostlar selam, arkadaşımla oynamak için Xbox üzerinden EA Play satın aldım fakat ekte bulunan hatayı alıyorum. Bunun herhangi bir çözümü var mıdır?
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 9 Nisan 2021 #11 İkocan dedi: Hocam ülke değiştirme ile ilgili bir video gibi bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam videosu varsa bilmiyorum fakat ben müşteri hizmetleri ile konuştuğumda öyle bir çözüm sunmuştu. Artı 0 Eksi
İkocan dedi: Hocam ülke değiştirme ile ilgili bir video gibi bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam videosu varsa bilmiyorum fakat ben müşteri hizmetleri ile konuştuğumda öyle bir çözüm sunmuştu.
KS KS İkocan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 111 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #12 Hamzz dedi: Farklı bir VPN dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata aldım öbüründe olduğu gibi. Artı 0 Eksi
Hamzz dedi: Farklı bir VPN dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Böyle bir hata aldım öbüründe olduğu gibi.