A Way Out CO-OP nasıl oynanılıyor?

bcan1907

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bahsettiğim oyun yeni çıkması sebebiyle fazla bilgim de olmadığı için konu açma gereksinimi duydum. Sorum şu;
[BGCOLOR=transparent]Oyun bildiğim kadarıyla bir kişi satın alıyor ve ikinci kişi de oyuna katılarak iki karakteri ayrı ayrı kullanılabiliyor olması durumunu, çalışma prensibini bilmek isterim. Bir CS:GO veya bir BF1 gibi olmadığını biliyorum. Tabi bahsettiğim durum PC için geçerli. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletirim.[/BGCOLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:
Origins'den satın alıp kodu arkadaşına verince arkadaşın indirip senin oyununa katılabilir ve sürekli sendeki koda ihtiyacı var. İstediğin arkadaşına verip bam bam oynuyorsun. Eski playstation oyunlarında co-up oynarken ekran bölünürdü ortadan aynı sistem bu oyunda farklı bilgisayarlardan şeklinde çalışıyor.

Peki bir şey soracağım, Origins veya Steam' de de her hangi bir kodu sadece bir kere ye mahsus kullanılmıyor muydu. Yani bir den fazla kişi aynı kodu' kullana biliyor mu ? Tamam öyleyse atıyorum bende FIFA 18' in kodumu arkadaşa veriyim girsin oynasın, böyle bir şey mümkün mü? Denemedik hiç ama genelde hesapları değiştiriyorduk :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı