Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 Arkadaşım oyunu Steam üzerinden aldı, bende Friend Pass için EA Launcher'dan oyunu indirdim. Friend pass kullanabilir miyim ben? Not : Steam ve EA'den arkadaş ekliyiz.
Arkadaşım oyunu Steam üzerinden aldı, bende Friend Pass için EA Launcher'dan oyunu indirdim. Friend pass kullanabilir miyim ben? Not : Steam ve EA'den arkadaş ekliyiz.
Çözüm HilmiHan 18 Temmuz 2023 Friend Pass onun için var zaten. Beraber oynayabilmeniz lazım bu şekilde. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. İyi Forumlar, iyi oyunlar.
Friend Pass onun için var zaten. Beraber oynayabilmeniz lazım bu şekilde. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. İyi Forumlar, iyi oyunlar.
HilmiHan Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 191 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-11400H - NVIDIA GeForce RTX 3050 75W - 16 GB DDR4 3200MHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2023 #2 Friend Pass onun için var zaten. Beraber oynayabilmeniz lazım bu şekilde. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. İyi Forumlar, iyi oyunlar. Son düzenleme: 18 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Friend Pass onun için var zaten. Beraber oynayabilmeniz lazım bu şekilde. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. İyi Forumlar, iyi oyunlar.
KS KS Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #3 HilmiHan dedi: Friend Pass onun için var zaten. Beraber oynayabilmeniz lazım bu şekilde. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. İyi sosyaller, iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
HilmiHan dedi: Friend Pass onun için var zaten. Beraber oynayabilmeniz lazım bu şekilde. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. İyi sosyaller, iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
HilmiHan Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 191 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-11400H - NVIDIA GeForce RTX 3050 75W - 16 GB DDR4 3200MHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2023 #4 Rica ederim. Oymayabildiniz mi ? Artı 0 Eksi
KS KS Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #5 HilmiHan dedi: Rica ederim. Oymayabildiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Oynadık hocam sağolun tekrardan. Artı 0 Eksi
HilmiHan dedi: Rica ederim. Oymayabildiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Oynadık hocam sağolun tekrardan.