A Way Out doğrulanıyor sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Alpha079

Femtopat
Daha fazla  
A Way Out'u Steam üzerinden satın aldım. İlk oynamaya çalıştığımda EA App sürekli preparing game diyordu. Onu çözdüm ve bu kez de Steam doğrulanıyor diyor. Diğer Steam oyunlarımda böyle bir sorun yok. Steam'in bu sorununu nasıl çözebilirim?

Bu arada, her doğrulama bittiğinde tekrar doğruluyor. Oyunu silip tekrar yükledim değişen bir şey olmadı.

Manuel olarak oyun dosyalarını Steam'den doğrulayıp denediniz mi? Doğrulanıyor dedikten sonra donuyor mu bu şekilde yoksa devam mı ediyor?

Manuel olarak oyun dosyalarını Steam'den doğrulayıp denediniz mi? Doğrulanıyor dedikten sonra donuyor mu bu şekilde yoksa devam mı ediyor?

3 kez manuel doğrulama yaptım. Bir ara da küçük megabaytlı birkaç dosya silip doğruladım, belki tekrar yükler ve doğrulama biter diye olmadı. Doğrulama bitiyor ve ben oynaya basınca tekrar başlıyor sürekli. Steami yönetici olarak çalıştırdım, indirme önbelleğini temizledim falan çözüm yok hala.

Bilgisayarınızdan EA App'i silip oyunu Steam'den tekrar açmayı deneyin bence sorun EA uygulamasından kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…