Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 629 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #1 Ben aldım da arkadaşımın almasına gerek yokmuş sanırım. Nasıl oluyor bilen varsa çok iyi olur?
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 6 Kasım 2021 #2 Oyunu bir kişinin alması yeterli. Diğer kişi Origin'den friend pass indirip, arkadaşından gelen davet ile oynayabiliyor.
Oyunu bir kişinin alması yeterli. Diğer kişi Origin'den friend pass indirip, arkadaşından gelen davet ile oynayabiliyor.
Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 629 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #3 AyarsıZZ dedi: Oyunu bir kişinin alması yeterli. Diğer kişi Origin'den friend pass indirip, arkadaşından gelen davet ile oynayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Giriyorum Origine Friend Pass çıkmıyor.
AyarsıZZ dedi: Oyunu bir kişinin alması yeterli. Diğer kişi Origin'den friend pass indirip, arkadaşından gelen davet ile oynayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Giriyorum Origine Friend Pass çıkmıyor.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 6 Kasım 2021 #4 Drozvenn dedi: Giriyorum Origin'e Friend Pass çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Origin'deki arkadaşlarından en az 1 tanesinin oyuna sahip olması gerekiyor diye biliyorum, aratınca çıkması için.
Drozvenn dedi: Giriyorum Origin'e Friend Pass çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Origin'deki arkadaşlarından en az 1 tanesinin oyuna sahip olması gerekiyor diye biliyorum, aratınca çıkması için.