talhasariyel Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı 3050 ti İşlemci i 5 12 Arkadaşımla birlikte A Way Out oynayacağız. Ben oyuna girince 1 dakika sonra atıyor(Alt Tab'da iken atmıyor) arkadaşım ise direkt oyuna giremiyor hata yazısı çıkıyor. Bir çözümü var mıdır?
Arkadaşımla birlikte A Way Out oynayacağız. Ben oyuna girince 1 dakika sonra atıyor(Alt Tab'da iken atmıyor) arkadaşım ise direkt oyuna giremiyor hata yazısı çıkıyor. Bir çözümü var mıdır?
Aestrik Picopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #2 Sisteminiz ile alakası yok oyunu sil yükle yapmayı deneyin ve ya YouTube vesayre çözümü vardır. Artı 0 Eksi
KS KS talhasariyel Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #3 Aestrik dedi: Sisteminiz ile alakası yok oyunu sil yükle yapmayı deneyin ve ya YouTube vesayre çözümü vardır. Genişletmek için tıkla... baktım fakat bulamadım silip yüklemeye aşırı üşeniyorum Artı 0 Eksi
Aestrik dedi: Sisteminiz ile alakası yok oyunu sil yükle yapmayı deneyin ve ya YouTube vesayre çözümü vardır. Genişletmek için tıkla... baktım fakat bulamadım silip yüklemeye aşırı üşeniyorum