Whenever I try to startup the game after a solid minute it crashes to desktop not showing any crash error. I have the most recent version of windows, and all... - 7603927
answers.ea.com
Aynısı arkadaşımda da oluyodu bu siteden bakıp çözmüştük işim olduğu için detaylı yazamıyorum bakarsınız.
Whenever I try to startup the game after a solid minute it crashes to desktop not showing any crash error. I have the most recent version of windows, and all... - 7603927
answers.ea.com
Aynısı arkadaşımda da oluyodu bu siteden bakıp çözmüştük işim olduğu için detaylı yazamıyorum bakarsınız.
answers.ea.com
Başlat menüsünü açın ve 'Sistem ortamı değişkenlerini düzenle'yi arayın. Buna Denetim Masası->Sistem ve güvenlik->Gelişmiş sistem ayarları'na giderek de gidebilirsiniz.
veya Windows 10'da ayarlar->sistem->hakkında->gelişmiş sistem ayarları'nı açın (sağdaki ilgili ayarlar sekmesi altında)
'Sistem ortamı değişkenlerini düzenle'yi açtıktan sonra 'kullanıcı değişkeni' ve 'sistem değişkenleri' olmak üzere iki bölüm göreceksiniz. 'Sistem değişkeni' bölümünde 'yeni'ye tıklayın.
Değişken Adı: ' OPENSSL_ia32cap ' Değişken Değeri: ' ~0x20000000 ' (yalnızca kalın yazılan kısmı girin.)
Şimdi EA uygulamasını kapatın ve yeniden başlatın. Oyunu başlatın ve keyfini çıkarın
3. adımdaki alıntıları değişken adına ve değerine dahil etmediğinizden emin olun.