Eren Çark Centipat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 9 11 Eylül 2021 #1 Arkadaşımla birlikte EA Play aldık, arkadaş sattı Yarısında kaldım, bir ay daha satın aldım. Lütfen olan biri gelsin, oynayalım.
Arkadaşımla birlikte EA Play aldık, arkadaş sattı Yarısında kaldım, bir ay daha satın aldım. Lütfen olan biri gelsin, oynayalım.
ahmetecemis_51 Decapat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 822 Makaleler 1 11 Eylül 2021 #2 Eren Çark dedi: Arkadaşımla birlikte EA Play aldık, arkadaş sattı Yarısında kaldım, bir ay daha satın aldım. Lütfen olan biri gelsin, oynayalım. Genişletmek için tıkla... Birinizde olduğunda diğeri EA Play almadan oynayabiliyor.
Eren Çark dedi: Arkadaşımla birlikte EA Play aldık, arkadaş sattı Yarısında kaldım, bir ay daha satın aldım. Lütfen olan biri gelsin, oynayalım. Genişletmek için tıkla... Birinizde olduğunda diğeri EA Play almadan oynayabiliyor.
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 11 Eylül 2021 #3 Eren Çark dedi: Arkadaşımla birlikte EA Play aldık, arkadaş sattı Yarısında kaldım, bir ay daha satın aldım. Lütfen olan biri gelsin, oynayalım. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarım kaldırsa gelirdim . Umarım oynayacak birini bulursun.
Eren Çark dedi: Arkadaşımla birlikte EA Play aldık, arkadaş sattı Yarısında kaldım, bir ay daha satın aldım. Lütfen olan biri gelsin, oynayalım. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarım kaldırsa gelirdim . Umarım oynayacak birini bulursun.
E EsTable Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #4 Bende EA Play olmadan oyun var ama 3 kere bitirdim. Bir de okuldan dolayı pek oyun oynamıyorum. Yoksa gelirdim
Bende EA Play olmadan oyun var ama 3 kere bitirdim. Bir de okuldan dolayı pek oyun oynamıyorum. Yoksa gelirdim
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Eylül 2021 #5 Biraz uzun sürebilir fakat ben oynayabilirim. Mikrofon açmamam sorun olmayacaksa.
ahmetecemis_51 Decapat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 822 Makaleler 1 11 Eylül 2021 #6 Turbox Sevdalisi dedi: Benim bilgisayarım kaldırsa gelirdim . Umarım oynayacak birini bulursun. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi diğer demoyu yüklüyor vs. diye biliyorum. Oynamanız lazım.
Turbox Sevdalisi dedi: Benim bilgisayarım kaldırsa gelirdim . Umarım oynayacak birini bulursun. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi diğer demoyu yüklüyor vs. diye biliyorum. Oynamanız lazım.
Eren Çark Centipat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 9 20 Eylül 2021 #7 Tekrar selam şehir dışındaydım hala oynamak isteyen varsa Discord adresini atsın hızlıca başlayalım.