Çözüldü A Way Out iki ayrı platform oynayabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
Selam A Way Out'u ben zamanında Steam'den 20 TL'ye almıştım arkadaşla oynamak istiyoruz ancak Steam'de 20 dolar Microsoft Store'de 80'di sanırım Microsoft Store'de alırsa oynayabilir miyiz?

Çözüm
Selam A Way Out'u ben zamanında Steam'den 20 TL'ye almıştım arkadaşla oynamak istiyoruz ancak Steam'de 20 dolar Microsoft Store'de 80'di sanırım Microsoft Store'de alırsa oynayabilir miyiz?
Her türlü oyunu oynamak için EA uygulamasına bağlanıyorsunuz. Zaten 1 kişide varsa oyun 2. kişinin almasına gerek yok. Arkadaşın Friend Pass indirecek sen lobiye davet edeceksin ve oynayacaksınız.
EA uygulamasına bağlanıyor ikisi de oynanıyor. It Takes Two'yu o şekilde oynamıştık arkadaşla. A Way Out da EA uygulamasını zorunlu tuttuğundan oynanabilir.

Her türlü oyunu oynamak için EA uygulamasına bağlanıyorsunuz. Zaten 1 kişide varsa oyun 2. kişinin almasına gerek yok. Arkadaşın Friend Pass indirecek sen lobiye davet edeceksin ve oynayacaksınız.

Çözüm
Farklı platformlar üzerinden oynayabilirsin ama Microsoft Store'da yalnızca Xbox Sürümü satılıyor ona dikkat edin.
Friend Pass üzerinden satın almadan oynayabilir.Ea play üzerinden A way out Friend Pass indirecek.Siz davet edeceksiniz.

Dediğim gibi oyunu tek kişinin alması yeterli sende varsa oyun arkadaşının almasına gerek yok.

Dediğim gibi oyunu tek kişinin alması yeterli sende varsa oyun arkadaşının almasına gerek yok.

AAA çok teşekkürler.

Her türlü oyunu oynamak için EA uygulamasına bağlanıyorsunuz. Zaten 1 kişide varsa oyun 2. kişinin almasına gerek yok. Arkadaşın friend Pass indirecek sen lobiye davet edeceksin ve oynayacaksınız.

Friend Pass nasıl kuruluyor YouTube'dan baktımda bulamadım.

Son düzenleme:
İfadeler: DMN
AAA çok teşekkürler.

Friend Pass nasıl kuruluyor YouTube'dan baktımda bulamadım.
EA play üzerinden kurabilir arkadaşın normal şekilde oyunu indirecek sadece sen davet atıp lobiye alacaksın. EA üzerinde arkadaş olmanız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…