Selam A Way Out'u ben zamanında Steam'den 20 TL'ye almıştım arkadaşla oynamak istiyoruz ancak Steam'de 20 dolar Microsoft Store'de 80'di sanırım Microsoft Store'de alırsa oynayabilir miyiz?
Selam A Way Out'u ben zamanında Steam'den 20 TL'ye almıştım arkadaşla oynamak istiyoruz ancak Steam'de 20 dolar Microsoft Store'de 80'di sanırım Microsoft Store'de alırsa oynayabilir miyiz?
Her türlü oyunu oynamak için EA uygulamasına bağlanıyorsunuz. Zaten 1 kişide varsa oyun 2. kişinin almasına gerek yok. Arkadaşın Friend Pass indirecek sen lobiye davet edeceksin ve oynayacaksınız.
EA uygulamasına bağlanıyor ikisi de oynanıyor. It Takes Two'yu o şekilde oynamıştık arkadaşla. A Way Out da EA uygulamasını zorunlu tuttuğundan oynanabilir.
Her türlü oyunu oynamak için EA uygulamasına bağlanıyorsunuz. Zaten 1 kişide varsa oyun 2. kişinin almasına gerek yok. Arkadaşın Friend Pass indirecek sen lobiye davet edeceksin ve oynayacaksınız.
Farklı platformlar üzerinden oynayabilirsin ama Microsoft Store'da yalnızca Xbox Sürümü satılıyor ona dikkat edin.
Friend Pass üzerinden satın almadan oynayabilir.Ea play üzerinden A way out Friend Pass indirecek.Siz davet edeceksiniz.
Her türlü oyunu oynamak için EA uygulamasına bağlanıyorsunuz. Zaten 1 kişide varsa oyun 2. kişinin almasına gerek yok. Arkadaşın friend Pass indirecek sen lobiye davet edeceksin ve oynayacaksınız.