Huseyin677 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #1 Arkadaşımla aynı laptopta A Way Out oynamak istiyoruz. Bende Xbox Wireless Controller var. Onda ise DualShock kol var. Birlikte oynayabilir miyiz?
Arkadaşımla aynı laptopta A Way Out oynamak istiyoruz. Bende Xbox Wireless Controller var. Onda ise DualShock kol var. Birlikte oynayabilir miyiz?
Egens Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #2 DS4 Windows diye bir uygulama var onunla PS4 konsolu bağlayabiliyorsunuz. Cevabı bilmiyorum ama bence deneyin. Artı 0 Eksi
DS4 Windows diye bir uygulama var onunla PS4 konsolu bağlayabiliyorsunuz. Cevabı bilmiyorum ama bence deneyin.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 27 Temmuz 2023 #3 İki gamepadi de sorunsuz bağladıktan sonra oynayabilirsiniz, biz kuzenle o şekilde oynayarak bitirdik. Artı 0 Eksi
İki gamepadi de sorunsuz bağladıktan sonra oynayabilirsiniz, biz kuzenle o şekilde oynayarak bitirdik.
ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 27 Temmuz 2023 #4 Huseyin677 dedi: Arkadaşımla aynı laptopta A Way Out oynamak istiyoruz. Bende Xbox Wireless Controller var. Onda ise DualShock kol var. Birlikte oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Oynanır ama kablo bağlayarak oynamıştım ben DualShock için. Artı 0 Eksi
Huseyin677 dedi: Arkadaşımla aynı laptopta A Way Out oynamak istiyoruz. Bende Xbox Wireless Controller var. Onda ise DualShock kol var. Birlikte oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Oynanır ama kablo bağlayarak oynamıştım ben DualShock için.
KS KS Huseyin677 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #5 Metin Eren Türkmen dedi: İki gamepadi de sorunsuz bağladıktan sonra oynayabilirsiniz, biz kuzenle o şekilde oynayarak bitirdik. Genişletmek için tıkla... İkisi de bluetooth ile bağlanabilir mi yoksa biri kablolu olmak zorunda mı? Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: İki gamepadi de sorunsuz bağladıktan sonra oynayabilirsiniz, biz kuzenle o şekilde oynayarak bitirdik. Genişletmek için tıkla... İkisi de bluetooth ile bağlanabilir mi yoksa biri kablolu olmak zorunda mı?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.819 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 27 Temmuz 2023 #6 Huseyin677 dedi: İkisi de bluetooth ile bağlanabilir mi yoksa biri kablolu olmak zorunda mı? Genişletmek için tıkla... Onu tam bilmiyorum. Biz iki kablolu gamepad ile oynamıştık Artı 0 Eksi
Huseyin677 dedi: İkisi de bluetooth ile bağlanabilir mi yoksa biri kablolu olmak zorunda mı? Genişletmek için tıkla... Onu tam bilmiyorum. Biz iki kablolu gamepad ile oynamıştık