halimwastaken Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #1 Xbox web sitesi üzerinden A Way Out aldım ancak oyun ne kütüphanemde ne de EA'da gözükmüyor. Web sitesinden bakınca bu ürüne sahipsiniz diyor. Geçmişe baktım parayı da vermişim ama oyuna erişemiyorum. Oyunu PC'den oynamak için aldım. Son düzenleme: 27 Temmuz 2024
Xbox web sitesi üzerinden A Way Out aldım ancak oyun ne kütüphanemde ne de EA'da gözükmüyor. Web sitesinden bakınca bu ürüne sahipsiniz diyor. Geçmişe baktım parayı da vermişim ama oyuna erişemiyorum. Oyunu PC'den oynamak için aldım.
Çözüm mionellessi 27 Temmuz 2024 halimwastaken dedi: PC uygulamasında satın alma seçeneği yoktu ben de web sitesinden almayı denedim ancak web sitesinde de platform belirtilmemiş. Genişletmek için tıkla... Hangi platformlarda çalışacağı yazıyor.
halimwastaken dedi: PC uygulamasında satın alma seçeneği yoktu ben de web sitesinden almayı denedim ancak web sitesinde de platform belirtilmemiş. Genişletmek için tıkla... Hangi platformlarda çalışacağı yazıyor.
7 784386 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 216 27 Temmuz 2024 #2 PC içinse Xbox'a, Xbox içinse PC'ye almış olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS halimwastaken Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #3 784386 dedi: PC içinse Xbox'a, Xbox içinse PC'ye almış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... PC uygulamasında satın alma seçeneği yoktu ben de web sitesinden almayı denedim ancak web sitesinde de platform belirtilmemiş. Artı 0 Eksi
784386 dedi: PC içinse Xbox'a, Xbox içinse PC'ye almış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... PC uygulamasında satın alma seçeneği yoktu ben de web sitesinden almayı denedim ancak web sitesinde de platform belirtilmemiş.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 Yer Samsun 27 Temmuz 2024 #4 halimwastaken dedi: PC uygulamasında satın alma seçeneği yoktu ben de web sitesinden almayı denedim ancak web sitesinde de platform belirtilmemiş. Genişletmek için tıkla... Hangi platformlarda çalışacağı yazıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
halimwastaken dedi: PC uygulamasında satın alma seçeneği yoktu ben de web sitesinden almayı denedim ancak web sitesinde de platform belirtilmemiş. Genişletmek için tıkla... Hangi platformlarda çalışacağı yazıyor.
KS KS halimwastaken Decapat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #5 mionellessi dedi: Hangi platformlarda çalışacağı yazıyor. Eki Görüntüle 2266036 Genişletmek için tıkla... Şimdi gördüm ben de hocam kusura bakmayın uğraştırdıysam. Artı 0 Eksi
mionellessi dedi: Hangi platformlarda çalışacağı yazıyor. Eki Görüntüle 2266036 Genişletmek için tıkla... Şimdi gördüm ben de hocam kusura bakmayın uğraştırdıysam.