Merhaba, A Way Out oynamak istiyoruz. Bende Xbox Game Pass var o yüzden EA üzerinden A Way Out'umda oluyor. Bildiğim kadarıyla bir kiside varsa öbürü de oynayabiliyor. Peki bu nasıl olacak bilgisi olan var mı? Güncel origon olmadan EA Play'dan oluyor mu?
Gerekiyor tabi ki de, nasıl oynayacak adam la indirmeden. Bu arada uzun okudum, gamepass ile play den alınca farklı, gamepass ile indirdiyseniz, diğer adam ya oyunu alcak ya gamepass ile kullanacak, sen gamepass ile indirdiysen diğer arkadaşa hediye edemezsin.
Gerekiyor tabii ki de, nasıl oynayacak adam la indirmeden. bu arada uzun okudum, Game Pass ile playden alınca farklı, Game Pass ile indirdiyseniz, diğer adam ya oyunu alacak ya Game Pass ile kullanacak, sen Game Pass ile indirdiysen diğer arkadaşa hediye edemezsin.
Oyunu hediye etme diye bir şey yok oyuna bir kişi sahip olsa yeterli oyunu alan kişi diğerine davet atıyor diğer oyuna sahip olmayan arkadaşta sahip olanın oturumuna katılıyor bu kadar basit. 2 kişide indirecek ve beraber oynayacaksınız. Biz Steam üzerinden yüklemiştik.
Oyunu hediye etme diye bir şey yok oyuna bir kişi sahip olsa yeterli oyunu alan kişi diğerine davet atıyor diğer oyuna sahip olmayan arkadaşta sahip olanın oturumuna katılıyor bu kadar basit. 2 kişide indirecek ve beraber oynayacaksınız. Biz Steam üzerinden yüklemiştik.
Hediye etmeyi kasten zaten dediğiniz şeyi açıklamıştım, yanlış anladıysanız benim kusurumdur. Game Pass'den indirilen oyunu iki kişi oynayamıyorlar, ama biri EA'dan aldıysa sorun olmaz diye bir açıklama sundum.
Oyunun bir Friend Pass sürümü olması lazım. It Takes Twoda bulunmaktaydı. Arkadaşın EA uygulamasını indirsin ve seni arkadaş eklesin. Ya A Way Out demosunu ya da friend Pass'i varsa indirsin. İkisi de ücretsiz zaten. Sen oyuna girip onu davet ettiğinde sana katılabilmesi lazım.
Türkçesi: Arkadaşın EA uygulamasındaki A Way Out sayfasına girsin ve "Friend Pass ile Oyna" seçeneğinin altındaki "Satın al" butonuna tıklasın. Friend Pass (Deneme sürümü olarak işaretlidir) oyun kütüphanesine eklenecektir.
Gerekiyor tabii ki de, nasıl oynayacak adam la indirmeden. Bu arada uzun okudum, Game Pass ile playden alınca farklı, Game Pass ile indirdiyseniz, diğer adam ya oyunu alacak ya Game Pass ile kullanacak, sen Game Pass ile indirdiysen diğer arkadaşa hediye edemezsin.
Emin misiniz? Öyle bilgi bulamadım ve ayrıca buna gerek var mı? Oyun esnasında davet edecek sadece. Bununla bir alakası olduğunu sanmıyorum. Benim hatamsa düzeltin lütfen.
Gerekiyor tabii ki de, nasıl oynayacak adam la indirmeden. bu arada uzun okudum, Game Pass ile playden alınca farklı, Game Pass ile indirdiyseniz, diğer adam ya oyunu alacak ya Game Pass ile kullanacak, sen Game Pass ile indirdiysen diğer arkadaşa hediye edemezsin.