RYSAw32 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #1 Kardesimle A Way Out oynamak istemiştim DS4'ten PS4 kontrolcüsünü bağladım ancak bakış açısını çevirdiğinde benim karakterimi de bakış açımı değiştiriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2023
Kardesimle A Way Out oynamak istemiştim DS4'ten PS4 kontrolcüsünü bağladım ancak bakış açısını çevirdiğinde benim karakterimi de bakış açımı değiştiriyor.
fdman Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 312 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #2 Eğer Steam üzerinden oynuyorsanız DS4 programını kapatıp oyuna tekrar girip deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS RYSAw32 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #3 fdman dedi: Eğer Steam üzerinden oynuyorsanız DS4 programını kapatıp oyuna tekrar girip deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır EA Play'den oynuyorum ve bilgisayarımda Bluetooth desteği yok. Artı 0 Eksi
fdman dedi: Eğer Steam üzerinden oynuyorsanız DS4 programını kapatıp oyuna tekrar girip deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır EA Play'den oynuyorum ve bilgisayarımda Bluetooth desteği yok.
fdman Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 312 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #4 RYSAw32 dedi: Hayır EA Play'den oynuyorum ve bilgisayarımda Bluetooth desteği yok. Genişletmek için tıkla... Peki DS4 programını kapatıp oyunu açmayı denediğinizde 2 tane mi kol algılıyor? Artı 0 Eksi
RYSAw32 dedi: Hayır EA Play'den oynuyorum ve bilgisayarımda Bluetooth desteği yok. Genişletmek için tıkla... Peki DS4 programını kapatıp oyunu açmayı denediğinizde 2 tane mi kol algılıyor?
KS KS RYSAw32 Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #5 fdman dedi: Peki DS4 programını kapatıp oyunu açmayı denediğinizde 2 tane mi kol algılıyor? Genişletmek için tıkla... Yarın akşam deneyip söyleyeceğim şu an bilgisayari kapattim. Artı 0 Eksi
fdman dedi: Peki DS4 programını kapatıp oyunu açmayı denediğinizde 2 tane mi kol algılıyor? Genişletmek için tıkla... Yarın akşam deneyip söyleyeceğim şu an bilgisayari kapattim.