SP-XeoN Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 341 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #1 Herkese selam, A Way Out oyununu birlikte oynamak için bir kişi arıyorum.
E Eren Eser Centipat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 12 17 Temmuz 2020 #2 İstersen beraber oynayabiliriz. İlk oynayışın olacak, değil mi? SP-XeoN dedi: Herkese selam, A Way Out oyununu birlikte oynamak için bir kişi arıyorum. Genişletmek için tıkla... SP-XeoN dedi: Herkese selam, A Way Out oyununu birlikte oynamak için bir kişi arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir de PS4’te mi seninki PC’de mi? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2020
İstersen beraber oynayabiliriz. İlk oynayışın olacak, değil mi? SP-XeoN dedi: Herkese selam, A Way Out oyununu birlikte oynamak için bir kişi arıyorum. Genişletmek için tıkla... SP-XeoN dedi: Herkese selam, A Way Out oyununu birlikte oynamak için bir kişi arıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir de PS4’te mi seninki PC’de mi?
SP-XeoN Megapat Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 341 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #3 Eren Eser dedi: İstersen beraber oynayabiliriz. İlk oynayışın olacak, değil mi? Bir de PS4’te mi seninki PC’de mi? Genişletmek için tıkla... İlk oynayışım olacak. PC
Eren Eser dedi: İstersen beraber oynayabiliriz. İlk oynayışın olacak, değil mi? Bir de PS4’te mi seninki PC’de mi? Genişletmek için tıkla... İlk oynayışım olacak. PC
E Eren Eser Centipat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 12 18 Temmuz 2020 #4 SP-XeoN dedi: İlk oynayışım olacak. PC Genişletmek için tıkla... maalesef bende ps4 var(pc de var da öyle oyunları kaldırcak bi pc değil)ve oyun crossplay desteklemiyor diye biliyorum.Neyse illaki oynicak birini bulursun,bende başka birinden yancılık yaparım
SP-XeoN dedi: İlk oynayışım olacak. PC Genişletmek için tıkla... maalesef bende ps4 var(pc de var da öyle oyunları kaldırcak bi pc değil)ve oyun crossplay desteklemiyor diye biliyorum.Neyse illaki oynicak birini bulursun,bende başka birinden yancılık yaparım
LonelyMan Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 30 17 Aralık 2020 #5 SP-XeoN dedi: Herkese selam, A Way Out oyununu birlikte oynamak için bir kişi arıyorum. Genişletmek için tıkla... Hala bulamadıysan ya da bulduysanda fark etmez ben bulamadım gel beraber oynayak .
SP-XeoN dedi: Herkese selam, A Way Out oyununu birlikte oynamak için bir kişi arıyorum. Genişletmek için tıkla... Hala bulamadıysan ya da bulduysanda fark etmez ben bulamadım gel beraber oynayak .
T tataafaf Femtopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #6 LonelyMan dedi: Hala bulamadıysan ya da bulduysanda fark etmez ben bulamadım gel beraber oynayak . Genişletmek için tıkla... Onu boş ver, gel oynayalım.
LonelyMan dedi: Hala bulamadıysan ya da bulduysanda fark etmez ben bulamadım gel beraber oynayak . Genişletmek için tıkla... Onu boş ver, gel oynayalım.
Mehmet8284 Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #7 Benimle oynamak isteyen var mı gelsin oynayalım.
L0rdknowz Femtopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 2 Yer KAYSERİ Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #8 PC'de A way out icin arkadas arıyorum. DC : L0rdknowz#1648
bQurak Decapat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #9 SP-XeoN dedi: Herkese selam, A Way Out oyununu birlikte oynamak için bir kişi arıyorum. Genişletmek için tıkla... kanka hala arıyon mu DC; bQurak#6305
SP-XeoN dedi: Herkese selam, A Way Out oyununu birlikte oynamak için bir kişi arıyorum. Genişletmek için tıkla... kanka hala arıyon mu DC; bQurak#6305
ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #10 a way out gelicek varmı şimdi