JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 10 Şubat 2021 #21 Mehmet8284 dedi: Aga benimle oynamak ister misin oynayacak arkadaş bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirdim hatta şu an oyuna sahip değilim ama sunucuma gelin, oynayan bir kaç kişi çıkar belki.
Mehmet8284 dedi: Aga benimle oynamak ister misin oynayacak arkadaş bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu bitirdim hatta şu an oyuna sahip değilim ama sunucuma gelin, oynayan bir kaç kişi çıkar belki.
Kadir4806 Femtopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #22 Onur Altuğ Sever dedi: Fiyatı yüksek, hemen hemen herkes EA Play ile oynuyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun bir kişide olması yeter zaten ama aynı platformdan oynamanız lazım yani biri Steam'den biri de EA Deskop'dan oynarsa olmaz.
Onur Altuğ Sever dedi: Fiyatı yüksek, hemen hemen herkes EA Play ile oynuyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun bir kişide olması yeter zaten ama aynı platformdan oynamanız lazım yani biri Steam'den biri de EA Deskop'dan oynarsa olmaz.
K kerim441 Femtopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #23 Beraber oynayacak varsa Discord'dan beni ekleyebilir mi lütffen ama oyunu siz hediye etceksiniz orasını konuşuruz Discord'um bu salih213#4187
Beraber oynayacak varsa Discord'dan beni ekleyebilir mi lütffen ama oyunu siz hediye etceksiniz orasını konuşuruz Discord'um bu salih213#4187