LonelyMan Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 30 17 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar oyunu indirdim ama 2 kişi oynanacağını bilmiyordum var mı beraber oynamak isteyen? O kadar uğraştık bari boşa gitmesin .
Arkadaşlar oyunu indirdim ama 2 kişi oynanacağını bilmiyordum var mı beraber oynamak isteyen? O kadar uğraştık bari boşa gitmesin .
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 17 Aralık 2020 #2 Alanlar çoğunlukla oynamıştır. Game Pass'e EA Play geldiğinde sorarsan o zaman bulabilirsin birilerini.
Alanlar çoğunlukla oynamıştır. Game Pass'e EA Play geldiğinde sorarsan o zaman bulabilirsin birilerini.
PesimistKafa Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 677 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uzay 17 Aralık 2020 #3 Hocam ben onu bir arkadaşla 2 kere bitirdim. Ve daha yeni bitirdik. O yüzden maalesef.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 17 Aralık 2020 #4 Çok güzel oyundur. Oyunun sonunda, şaka şaka. Sonu çok güzel. Video kaydına alıp YouTube'a yüklerseniz iyi olur. Bende izlemek istiyorum.
Çok güzel oyundur. Oyunun sonunda, şaka şaka. Sonu çok güzel. Video kaydına alıp YouTube'a yüklerseniz iyi olur. Bende izlemek istiyorum.
PesimistKafa Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 677 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uzay 17 Aralık 2020 #5 Roux dedi: Çok güzel oyundur. Oyunun sonunda, şaka şaka. Sonu çok güzel. Video kaydına alıp YouTube'a yüklerseniz iyi olur. Bende izlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sonu harikaydı bu arada ya.
Roux dedi: Çok güzel oyundur. Oyunun sonunda, şaka şaka. Sonu çok güzel. Video kaydına alıp YouTube'a yüklerseniz iyi olur. Bende izlemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sonu harikaydı bu arada ya.
LonelyMan Hectopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 30 17 Aralık 2020 #6 371129 dedi: Alanlar çoğunlukla oynamıştır. Game Pass'e EA Play geldiğinde sorarsan o zaman bulabilirsin birilerini. Genişletmek için tıkla... Game Pass'a gerek yok ki ea play tek başına gayet yeterli bence.
371129 dedi: Alanlar çoğunlukla oynamıştır. Game Pass'e EA Play geldiğinde sorarsan o zaman bulabilirsin birilerini. Genişletmek için tıkla... Game Pass'a gerek yok ki ea play tek başına gayet yeterli bence.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 17 Aralık 2020 #7 PesimistKafa dedi: Sonu harikaydı bu arada ya. Genişletmek için tıkla... Evet ama biraz şeylik yaptı. Anlarsın. Yazık değil mi?
PesimistKafa dedi: Sonu harikaydı bu arada ya. Genişletmek için tıkla... Evet ama biraz şeylik yaptı. Anlarsın. Yazık değil mi?
PesimistKafa Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 677 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uzay 17 Aralık 2020 #8 Roux dedi: Evet ama biraz şeylik yaptı. Anlarsın. Yazık değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam anladım çok fazla detaya girmeyelim. Keşke şey olmasaydı neyse.....
Roux dedi: Evet ama biraz şeylik yaptı. Anlarsın. Yazık değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam anladım çok fazla detaya girmeyelim. Keşke şey olmasaydı neyse.....
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 17 Aralık 2020 #9 PesimistKafa dedi: Hocam anladım çok fazla detaya girmeyelim. Keşke şey olmasaydı neyse..... Genişletmek için tıkla... Evet bencede girmeyelim.
PesimistKafa dedi: Hocam anladım çok fazla detaya girmeyelim. Keşke şey olmasaydı neyse..... Genişletmek için tıkla... Evet bencede girmeyelim.